Diétázó nőnek milyen fehérjét?
1-2 hónapja elég inaktív voltam, csak itthon tornázgattam saját testsúlyos gyakorlatokkal, a diétát hol tartottam, hol nem, de fehérjeturmixot nem ittam. "Régebben" egyet próbáltam, ami a Protein Delite volt, de azóta olvastam, hogy van ennél sokkal jobb minőségű fehérje is, szóval nem szeretnék legközelebb azt venni... Most újrakezdem a konditermes edzéseket, szeretnék olyan fehérjét vásárolni, amivel nem csak a vacsorákat tudom kiváltani, de edzés után is tudom fogyasztani (a régi fehérjémmel csak a vacsikat váltottam ki). Nem fontos, hogy finom legyen, de fogalmam nincs, mi alapján nézzek szét vagy hogy érdemes választani... :S
Segítenétek? :)
l/21
A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.
1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.
2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.
3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.
4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.
5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.
6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.
Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.
Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6
Köszi nektek!
Gyümölcsöt 1 almát sem eszek, sajnos mindig utáltam...
Olyan proteint válassz amiben közelítőleg nulla a szénhidrát és a zsír. Nincs hozzáadott cukor. Igen magas a BCAA, ezen belül a L-Leucin tartalom.
Erre az egyik legmegfelelőbb protein a Whey C6 a HiTec től
Whey C6
- hat féle whey alapanyag,
- 100g-ban (47g EAA, 28g BCAA),
- adagonként 60mg beta-ecdysterone,
- 6600mg glutamin adagonként,
- 0,89g szénhidrát/adag,
- 0,44g zsír/adag,
- 30mg emésztőenzim/adag,
- hozzáadott cukor nélküli.
Tehát a lehető legjobb választás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!