Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vettem Fehérjét! Mien feloszlá...

Vettem Fehérjét! Mien feloszlásban fogyasszam? (por)

Figyelt kérdés
egy test épitő oldalon azt irták ha 70 kg vagyok akkpr 154 gramm fehérjét kell napont bevinnem , vagyis testömeg kg onként 2,2 gramm ot.. de természetesen a kajával együtt!!! S az érdekelne, hogy csak edzésnapokon igyam e??? s hogy mennyit ès mien eloszlàsban??? köszi:)))))))

2012. jún. 20. 13:35
1 2
 1/18 dirtboy ***** válasza:

nem vágom ezt most miért kellet megkérdezned.

amit le írtál az simán meg válaszolná ha kicsit gondolkozol rajta.

ha szükség van kiészítőre hogy meglegyen a mennyiség akkor igyál,ha nem akkor meg ne igyál.

hogy milyen menyiségben?

hát olyanban hogy meg legyen a 2,2grammod szilárddal együtt.

2012. jún. 20. 13:43
 2/18 perfectlie ***** válasza:

Edzésnapokon mindenképp igyál edzés után,egyél is mellette,valamint másnap reggel ébredés után ha nem tudsz egy kiadós/fehérjedús reggelit biztosítani a szervezetednek akkor is igyál egyet.Napközben két étkezés között jó,pihenőnapokon pedig lefekvés előtt.Egyébként minden fontos-érdekes információt és tanácsot megtalálsz a shop.builder honlapon!

Sok sikert!

2012. jún. 20. 13:44
 3/18 A kérdező kommentje:
tudom tudom:) de a kajcsival együtt kell nekem 154 gramm fehérje! de a fehérjéből menyit igyak ? mármint pl napi 2x 30 grammot... és a többit kajábol vigyem be???( ez csak egy pl volt :) )
2012. jún. 20. 13:46
 4/18 A kérdező kommentje:
Kedves Perfectlie! azt nem értem mikor mennyi fehérjét igyak s mien elosztásban:/
2012. jún. 20. 13:51
 5/18 perfectlie ***** válasza:
A fehérjeszükséglet MAX 50%-át vidd be kiegészítővel,de minél több szilárd étel annál jobb.Az,hogy mennyit igyál belőle az pedig az étrend függvénye,edzés után nélkülözhetetlen.Ha 2-t iszol naponta azzal nincs baj.
2012. jún. 20. 13:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Amennyire szükség van, ha mondjuk 124 grammot tudsz csak bevinni kajából, akkor kell a tápkieg, de ha megtudod oldani, hogy az egészet, szóval az egész napi szükségletedet, a 154 grammot kajából fedezd, akkor nem is kell a tápkieg.
2012. jún. 20. 13:53
 7/18 A kérdező kommentje:
akkor az úgyjó , hogy edzèsnapokon edzés előtt 30 gramm s utàn 30 grammot ???? piihinapon pedig reggelente 30 este alvás előtt30??? mert napi 60 gramm az 30 napra kiszámolva 1800 gramm kereken .. s nekem havonta 2 kg ot tud biztositani a pénz tàrcám .. mert konditerem stb..
2012. jún. 20. 13:55
 8/18 perfectlie ***** válasza:

Leírom megint:Edzésnapokon edzés után+két étkezés között,edzést követő reggel ébredés után mindenképp,pihenőnapokon lefekvés előtt.

A mennyiség az protein függő,de általában 1-1/2 adagolókanál ideális.És ne tejjel idd hanem vízzel!

2012. jún. 20. 13:56
 9/18 perfectlie ***** válasza:
2kg egy hónapra teljesen jó,több nem is kell.Viszont ha esetleg meglenne a 154g fehérje kajából(ami nem valószínű) akkor is igyál edzés után egyet mindenképp,hogy az izomlebontást lassítsd!és ahogy leírtad az előbb,úgy jó lesz:)
2012. jún. 20. 13:58
 10/18 dirtboy ***** válasza:

edzés előtt ne menjen,edzés után meg legyen 0,5g/tskg proteint tartalmazó adag a gyors ch-hoz.

este csak akkor menjen ha nem tejsavóról van szó.

tejsavó nem jó estére.

2012. jún. 20. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!