Kevert fehérje szálkásításhoz?
Abban különbözik a tejsavótól, hogy valamivel rosszabb a hasznosulása, de ez kiküszöbölhető, ha másfél, vagy dupla adagokat iszol. Továbbá lassabban szívódik fel, ezért jobb edzés utánra tejsavó. Amiért nem szokták javasolni szálkásításhoz, az az, hogy viszonylag több zsírt és szénhidrátot tartalmaznak mint a tejsavó fehérjék.
Ha nincs pénz tejsavóra edzés után, és lefekvés előtt kazeinre pl, akkor simán helyettesíthető keverttel is, de amint lessz erre szánt pénzed, inkább vegyél tejsavót, akkor is ha még nem fogyott el.
Az anabolikus protein kb. 70% whey és 30% szója - az ideális. Ellenben a powerprotein nem közöl ilyen adatot. Sőt ha megnézzük az árát, akkor abból bizony az következetethető le, hogy talán az egész doboz szója lehet.
A másik lényeges szempont protein vásárlás esetén, az hogy milyen az aminoprofilja (EAA - Leucin értékek). A szója nem erről híres.
Why izolátum, whey kevert, micellar kazein (függ a pénztárcától, a táplálkozástól, stb.) Ha a protein nem megfelelő mennyiségben tartalmaz EAA-at (BCAA, L-Leucin), b@aszhatjuk az egészet. A várt eredmény nem fog bekövetkezni, vagy igen csekély eredménnyel hosszabb távon.
06:01 ez egy reklámszöveg a peak anabolic protein-jének....
Talán tapasztalatokat vár a kérdező nem reklámszöveget.
Te most az inkák lubickolását olvastad? Van egy szója protein, amivel valaki szálkásítani akar. Én meg leírtam, hogy a tiszta szója helyett jobb megoldás lenne ..... had ne írjam tovább.
Életemben egyszer ittam szója proteint, még a belemet is kihánytam. Innentől fogva, nekem bárki jöhet azzal a reklámszöveggel, hogy powerprotein az életed megváltója. Nekem ez az árú egyenesen a klotyeszben végezné. Egy olcsó sz@arság. Mit kell ezt manifesztálni. Olcsó ezért akinek nincs manija erre kattan.
Mondok neked akkor még olcsóbbat. Szója protein Redis 4500g-os 8.900Ft-ért. Szerintem ez is megfelelő lenne a szálásításhoz. Vagy ennél még olcsóbb megoldást 5kg-os szója alapanyag 6.500Ft-ért. Ettől olyan szálkás leszel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!