Fehérje turmix gyúráshoz?
ez a legjobb módja 25 dkg túró tökéletes elb*szásának :)
reggeli ebéd vacsorát felejtsd el, felkelsz, eszel, és onnantól kezdve 3 óránként kajálás van. csirkemell+rizs+zöldség,edzés után fehérjeturmix(por) szőlőcukorral, utolsó kajának meg sovány túró.
Katasztrofális. Vegél egy normális tejsavó fehérjét és igyad vízzel + gyors ch-val azon túl, hogy hatékony még olcsóbb is.
Min 6 étkezés 2g/ttkg fehérje és 5-6g/ttkg szénhidrát.
egyrészt attól hogy csinálsz belőlük egy moslékot a tápanyag még ugyan annyi lesz mintha simán megennéd őket külön.
másrészt
-banán a gyúrós embernek nem tápanyag forrás
-edző ember tejet nem iszik
-épelméjű ember nyersen nem iszik tojást
-kakaó meg cukorhoz meg már inkább nem is írok semmi.
katasztrófa
Reggelire mehet 5 tojasfeherje (sutve,rantva,fozve) +banan (100g-ba 25g ch van 1g protein meg kb fel g zsir)
Lefekves elott mehet a turo
A tobbi kuka...
A nap tobbi reszeben meg kene 3 normalis etkezes
legalabb 2x/tsk feherje(protein) es 4-5x(ezt ki kell tapasztlani)/tks ch(szenhidrat)
"-edző ember tejet nem iszik"
Én pl. a zabpelyhet anélkül meg nem tudnám enni reggel,
és pl. Vörös Zoli is így van vele, csak Ő még mézet is rak bele.
ma 18:33
ha azt mondom hogy fruktóz,az mond neked valamit?
felőlem le pontozhatjátok bátran a válaszom attól még igaz amit írtam.
"gyúrós ember tejet nem iszik"
A tejben lévő tejzsír a tejben lévő amúgy is minimális mennyiségű fehérjének a felszívódását is meggátolja, ráadásul a bélfalra tapadva más tápanyagoknak is nehezíti a felszívódását. A tejben lévő tejcukor konkrétan instant zsír, zsak zsírként tud raktározódni, akármennyit edzel is.
Egyébként lehet én vagyok ízlésficamos, de a zabpelyhet én pl szeretem narancslével. Normális narancslével. Le lehet pontozni, de szerintem még finomabb mint tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!