Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egészségtelen edzés. Most...

Egészségtelen edzés. Most velem van a hiba?

Figyelt kérdés

miért változott meg minden? a termekbe járó emberek nagy részének nevetséges vágyai vannak az edzésekkel kapcsolatban

a Fizikai erő fejlesztése egyiket sem érdekli. sok embert tudok aki fel van porozva mindenféle fehérje maszatokkal 100 kg körülire és 100 kilóval is alig tud nyomni 10-et

én 80 kg sem voltam mikor ugyanennyit nyomtam fekve. pedig fekve nyomásom a leggyengébb. azért azt megjegyezném hogy nem értem hogy nevezhetünk egy nagydarab fickót erősnek aki a saját testét sem tudja irányítani. Valószínű egyik izomember sem tudna egykezes fekvőtámaszt egylábas guggolás egykezes húzódzkodást csinálni. hajlékonyságuk mozgáskoordinációjuk ügyességük valószínű 0. akkor miért nevezik őket erősnek? mert 50-es a karjuk ami duzzad a kreatin a poroktól?! egyáltalán miért jó ekkorának lenni azt végképp nem értem. Miért ne érdekli az embereket a fizikai erő hogy nevezhetünk egy konditeremben töltött edzés tevékenységet egészségesnek ha a szóban forgó személy a tárogató gépet használja ahelyett hogy tolódszkodna egy 30 kg +tömeggel magán??!!

írjátok le véleményeteket. értelmes véleményeket szeretnék ha lehetséges.

2012. jún. 15. 18:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
G'sX tudsz olvasni?
2012. jún. 16. 08:25
 22/24 anonim válasza:

Az edzőteremben koncentrálj magadra. Arra, amit te akarsz elérni. Legyen az jobb erőnlét, jobb kinézet, bármi.

Ne másokat nézegess. A hosszú élet titka, hogy nem ütjük az orrunkat mások dolgába...

Ők is nyilván azzal foglalkoznak, amit ők szeretnének elérni. Ha ez a jobb kinézet, akkor az. Mellesleg, ha éppen 10 kg-val nyom valaki, nem jelenti azt, hogy nem bír többet.

2012. jún. 16. 11:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja hát végülis totál használhatatlan a konditerem, pont ezért jár oda minden sportoló, mert szeretik pazarolni az idejüket és táplálék kiegészítőre is van felesleges pénzük.
2012. jún. 16. 16:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te miért foglalkozol mással?

Én is jártam konditeremben és ez egyik "testépítő" a kajálásról tartott kiselőadást, a másik meg a kiegészítőkről, meghallgattam pont. Én meg vagyok elégedve azzal amit hobbi szinten elértem, aki megy versenyre meg a tükörnek építi az alakját az méregesse a kaját, meg szedjen kiegészítőket.

Ez kb ugyanaz hogy mellettem 150kg mal nyom a srác, és meg 80nak, akkor nem fogok rápakolni még 80at hogy beelőzzem. Magasról lesz@rom!

2012. jún. 17. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!