Ha egy evés kimarad az hiba?
Figyelt kérdés
Az lenne a gond, hogy holnap este edzek és már nem biztos, hogy rendes kaját tudok enni. (max. szendvicseket) Az nem annyira súlyos egyszeri alkalom, ugye?2012. márc. 19. 20:03
1/4 dirtboy válasza:
ha egyszeri alkalom akkor okés végül is nem mész jövőhetén versenyre és gondolom tenni sem tudsz ellene.de ha igen akkor tegyél ellene hogy ne ilyen sz art egyél.
2/4 A kérdező kommentje:
Oh, kösz a válaszodat. :D Nem is versenyzek még most kezdtem. Csak ugye munka van és csak estére jön ki.
2012. márc. 19. 20:20
3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg tudsz könnyen elkészítő kaját, ami fedezné? protein szeletek mennyire hatásosak?
2012. márc. 19. 20:35
4/4 dirtboy válasza:
protein szelet sem jön rosszul ilyen esetben,vagy ha tudsz venni egy tasak mannát az sem rossz.
de egyébként ezt most nem értem,én azt hittem a pénz az oka annak hogy nem tudsz majd rendesen kajálni de ha van pénz protein szeletre akkor van pénz elmenni a boltba rizsért és húsért is./elvileg/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!