Hatalmas hiba volt, mit tegyek?
Ünnepeltünk, és eléggé elszaladt velem a ló... még ha csak 2-3 szelet sütiről lenne szó, azt mondanám oké, hogy csak 600 kcal körül lehetett az volna, de ez minimum 3500-4000 kcal megvolt.
Azért tudott ennyi lenni, mert rengeteg zsíros kaja volt, és szószos, majonézes ételek is... persze a rosszabbik fajta szénhidrátból. és a majonéz + szószok nem annyira szilárdak, mint egy szelet süti, kisebb a térfogatuk hát könnyebb belőle többet enni, de a kcal tartalmuk meg jóval magasabb.
Mennyi szívódhatott fel?
Rengeteget ettem... annyira tele éreztem magam, hogy legszívesebben rókáztam volna, és nagyon-nagyon szorított a hasam. Soha többé nem akarom ezt az érzést. ? kcal szívódhatott fel ebből? Mennyire állítja ez le a fogyimat?
Süti is volt sajnos, rengeteg meg ch...
Amúgy heti 0,8 kg körül fogyok: a nap első felében szoktam tk kenyeret enni, rengeteg zöldséggel és sovány felvágottal, persze mindenféle majonéz nélkül.
Ebédre barnarizs, vagy kis hajdina, néha köles, és heti max. 1szer főtt krumpli is kerül az asztalra (anya szerint egészséges, de van hogy kihagyom)
Természetesen, ezek sovány párolt hússal vannak, és rengeteg zöldségkörettel.
Gyümölcs napi 2-szer minimum van. Este túró, tojás, sovány fehérjeforrás, natúr joghurt, kefir, vagy megint husi, zöldséggel.
Heti 3-szor (van hogy 4-szer) mozgok, és 1,5 hetente szokott "becsúszni" max. 1 szelet kis csoki, vagy fél süti, de az is reggel.
Nagyon nagy bajt csináltam magamnak? Mennyi idő mire újra beindul a fogyás? Hízhattam 0,5 kg-ot zsírban?? (többet mutat a mérleg jóval de tudom ennek a nagy része a béltartalom + megkötött víz...) de zsírban mennyit hízhattam?
hát, sajnos az emberi emésztés annyira nem jó, hogy hipp-hopp 3000kcal-nyi kaját lebontson és felszívjon. ez van..
tehát, akármennyire is szeretnéd, ezzel nem híztál semmit. még annyi előnye volt is, hogy bőséges tápanyagforráshoz, zsírokhoz cukrokhoz (is) jutott a tested, így még az anyagcseréd is kaphatott egy löketet az általános kalória megvonás közben. és ha nem lelkiznél rajta, akkor még a lelkednek is jót tehetett volna egy kiadós lakoma.
az már egyébként jó jel és örülök, hogy nem hánytattad meg magad.
Olvasd el ezt és nyugodj meg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..
soha, mert amit egyszer leírtál 1 valakinek, az semmit nem jelent az új kérdezőknek.
tehát kb. 10M embernek külön-külön le kéne írnod, hogy
- nem fog hízni 1-2 nap alatt
- nincsenek fogyasztó szerek
- stb. alap dolgok, amikre az életükben szükségük lehet
és akkor most gondoltam én egy kb. 10 milliós magyarságra. a világ még jó néhány olyan emberrel tele van gondolom, akik ugyan nem magyarok, de kb. ennyi fogalmuk lehet ezekről a témákról mint az ittenieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!