Hol a hiba? Mit valtoztassak?
Egy dolgot rontottál el: tökéletes a súlyod, nem kell fogynod. Nem is értelek, mi bajod van.
Maga az étrend egyébként tökéletes, és a fogyás is, heti fél kilóval lehet számolni, nálad ez megvan (amióta mozogsz is).
De elég lenne csak az úszás, hidd el nekem.
Koszi elso :)
55kg szeretnek lenni. Voltam mar annyi es nagyon szerettem, ujra annyi szeretnek lenni. Nalam az a baj hogy combra es fenekre hizom, tehat hasam szinte semmi, es amikor 55kg vagyok, vekonyak a labaim is. De folytatom az uszast, meg arra is gondoltam hogy elkezdek futni is...bar azt nem szeretem egy kicsit sem...de hatha megszeretem! :)
1: alacsony testzsír százalékon lassabb a fogyás üteme, simán a heti 0.5 kiló alá mehet. tudva hogy elég vékony vagy így is, a fogyásod üteme teljesen rendben van.
2: kezdő effektus. ekkor a szervezet elkezd beparázni hogy terhelés alá kerültek az izmok és gőzerővel tölti fel a glikogén raktárakat, elkezd vizet raktározni, stb. ennek súlya van. közben persze zsírt is bont, így egy viszonylag rövid, 1-2 hetes szakaszban izmot is "építesz" meg zsírt is bontasz. valójában csak kihozz a maximumot az izmokból és a raktárakból a szervezeted. valójában az az 1 kiló több annál, csak ugye az izom is fejlődött valamennyit...
a vége mindig lassú, nekem azt utsó 2-3 kiló kemény edzések és diéta mellett is simán 4-5 hét tud lenni, pedig jelentősen nagyobb terhelést kapnak az izmok mint az úszás. (ami egyébként jó, csak egy bizonyos szint után azért nem elég hatékony, de mondjuk neked biztosan elég lesz ha ennyire ment eddig is.)
sok sikert kitartást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!