Egészségtelen edzés. Most velem van a hiba?
miért változott meg minden? a termekbe járó emberek nagy részének nevetséges vágyai vannak az edzésekkel kapcsolatban
a Fizikai erő fejlesztése egyiket sem érdekli. sok embert tudok aki fel van porozva mindenféle fehérje maszatokkal 100 kg körülire és 100 kilóval is alig tud nyomni 10-et
én 80 kg sem voltam mikor ugyanennyit nyomtam fekve. pedig fekve nyomásom a leggyengébb. azért azt megjegyezném hogy nem értem hogy nevezhetünk egy nagydarab fickót erősnek aki a saját testét sem tudja irányítani. Valószínű egyik izomember sem tudna egykezes fekvőtámaszt egylábas guggolás egykezes húzódzkodást csinálni. hajlékonyságuk mozgáskoordinációjuk ügyességük valószínű 0. akkor miért nevezik őket erősnek? mert 50-es a karjuk ami duzzad a kreatin a poroktól?! egyáltalán miért jó ekkorának lenni azt végképp nem értem. Miért ne érdekli az embereket a fizikai erő hogy nevezhetünk egy konditeremben töltött edzés tevékenységet egészségesnek ha a szóban forgó személy a tárogató gépet használja ahelyett hogy tolódszkodna egy 30 kg +tömeggel magán??!!
írjátok le véleményeteket. értelmes véleményeket szeretnék ha lehetséges.
akkor miért nem kérdezed meg azt akit láttál a teremben,itt nincs ennek olyan nyomik mint az volt a teremben.
nem kell általánosítani hogy csak a profik olyanok a hobbi edzők meg gyengék.
kérdezd meg azt amelyiket láttad és kész.
vagy tán nem mersz tőle ilyet kérdezni mert kiverné a fogad?
Azok az ördögi "porok" meg még mindig csak koncentrált tápanyagok és egyéb természetes cuccok, tehát nemigen szolgáltak rá a lekezelő jelzőidre.
És a kérdésemre nem válaszoltál: mire mész a tornamutatványaiddal? Miért érzed magad felsőbbrendűnek tőlük?
Az egész elgondolásod téves sztereotípiákon alakul, szóval az alapkérdésre válaszolva: igen, veled van a hiba.
(sőt, most nézem, a tárogatógép hogy jön a tolódzkodás alternatívájaként?)
Ha előredölve végzed a tolódzkodást 10%-ot a mell is dolgozik:D Én azt mondom hagyjuk rá neki van igaza:)
(Legalábbis éljen abba a tudatba:D)
Legközelebb nézz utána a dolgoknak.Ajánlom figyelmedbe a Sapartacus Vér és homok című filmet abba láthatsz "fegyencedzést" eredeti nehén teljes testsúlyos edzést elhiheted hogy nem csak kitaláció szerinted a 2-3ezer éves szobrokon (herkules szobor,dávid szobor) miért néznek ki az emberek "tökéletesen" kockás has széles vállak vastag kar és vádli? Azért mert több ezer éve is edzettek már az emberek pl:gladiátorok,katonák.
300című filmben se poénból néztek ki úgy a katonák mivel van történelmi alapja (az egy más kérdés hogy Zac Synder telerakta szörnyetegekkel és minden eltúlzott benne:) )
És a szobrokról mi a véleményed te qrva nagy b@rom?
Nem azt írtam hogy a filmek alapján jkövetkeztettem ezt ki hanem azt hogy annak is van valami alapja.Nálad sokkal okosabb emberek erre már régen rájöttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!