Stanazolol kúra?
Hali!
Most szeretnék kezdeni egy stanazolol kúrát. Azt szeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok jobban a 100 szemes 5 mg-osat vagy a 20 szemes 50 mg-osat? És a stanazolol mellé milyen fehérjét ajánlotok szálkásodni szeretnék elsősorba de szeretnék még nőni is. Olvastam hogy a stanazolol rontja az izületeket ezért mellé proenzi 3 at szedek. 2 Fehérjét néztem ki az egyik a Brutal: Muscle ON a másik meg a Scitec Nutrition: New Form ja. Heti 3 X kondizok és 2X kardiozok.
De a zsírt nem viszi le, csak a vizet, ezért gondolják az emberek, hogy szálkásít, de tévesen, viszont károsítja a májat. [link]
Tápkiegeknek nincs semmi károsító hatásuk, én azóta használok proteint, mióta edzem, de semmi bajom.
De tudod mit, úgyis a haveroknak fogsz hinni, mert azok mindig jobban tudják, mint a tapasztalt öregek, tehát nyomjad csak, neked jó lesz, én próbáltam segíteni, de semmi értelme így.
Ja és persze te tuti eredetit kapsz mindenből, ne zavarjon, hogy stanából már az eredeti Desma (spanyol) is hamisított.
Na, ez az ami egyszerre nem megy. Jó tömegnövelő étrended legyen, napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjével és 5-6g*testtömegkg szénhidráttal. Edzés utánra menjen egy jó tejsavó protein, pl vpx syngex, Stillmass 6:3:1, whey C6, Biotech Nitro pure whey gold, scitec 100%whey, Twinlab whey fuel, stb. Ezekből válassz. Ja, edzés utánra tömegnöveléskor kell hozzá 40-50 gdextróz vagy vitargo (esetleg supercarb fast) 5g kreatin monohidrát mehet edzés előtti kaja előtt 15 perccel és az edzés utáni turmixba.
Itt találsz tömegnövelő étrendet.: [link]
70 kilósan ne szálkásíts még, mert nem marad rajtad semmi. Én 10kilóval vagyok több viszonylag szálkásan, mint a magasságom (cm)-100.
annyira, hogy int ahogy Te, vagy akárki más rátalál, ne gondoljon fasxságokat, és megkapja azt a tanácsot, amit írtam.
Többen nézik meg rákeresve utólag, mint a kérdező egyetlen személye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!