Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 Stanazolol kúra mennyit...

1 Stanazolol kúra mennyit rontana a sport teljetsítményemen? (thai box, k1, k3)

Figyelt kérdés
már nagyon régóta foglalkozok a sportal és mellete régóta járok rendszeresen konditerembe és azt is nagyon komolyan veszem.Most gondolom hogy leoltanak sokan hogy mekkora pö*cs vagyok hogy koxolni akarok meg az egészségemre káros..Kérlek nem kell mert jól tudom hogy káros.Szóval aki ért hozzá vagy már kipróbálta és mellet sportol hogy mi változott a teljesítményén.Esetleg jobb lett vagy rosszab, lassab lett vagy akár erősebb?Egyébként csak 1 kúráról van szó és rengetegen tolják boxolók közül meg hallotam hogy olimpiára is doppingolnak vele még más sportágakba is szóval 1 kúra csak nem változtat sokat..
2011. ápr. 13. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nagyon jól mondod! Egy kúra nem változtat sokat!

Igen használnak sportolók stanazolt, de nem egymagába. Kombinálni szokás egyéb szteroidokkal. Igazából nem lesz semmi lényeges változás, tehát nem éri meg.

2011. ápr. 13. 22:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Arról hallotam én is hogy szálkásan nem érdemes.Akkor Danabol? Azzal mi a helyzet? Mennyire éri meg és az mit rontana??

Egyébként kösz az értelmes választ :)

2011. ápr. 13. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ugyanaz a véleményem. Szemes koxot, egymagában kurv@ fölösleges tolni.

2011. ápr. 13. 22:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Értem.Hát hiszek neked meg alapból megvolt a véleményem szemesről.Szúrni nem fogom magam..Maradok a sima edzésnél kreatin kúrákkal meg kiegészítőkkel.
2011. ápr. 13. 22:37
 5/11 lóf4szJankó ***** válasza:

Ha meg soha nem koxoltal ... rendesen edzel,kajalsz ,akkor önmagaban a stanozolol is hozhat jo eredményeket .. egyik ismerösom első kuraja is csak stanozolol volt es 4-5 kilot felszedet,zsir nelkül, amit meg is tartott utana,de ő mar 10eve edzet tisztan ,mikor koxohoz nyult.

Jobban megérne kombinalni valamivel ,pl. oxandrolone vagy methandienon.Első kúraba ezek a legjobbak.

Az viszont furcsa h azt kerded h rontana e valamit a teljesitmenyeden.

Mivel ez doppingszer ,igy mind a gyurasba mind a thai-boxban csak előnyödre válna.

Rajtad áll ,te döntöséd .... ha mar vagy legalab 21 eves akkor azt mondom h meglehet probalni.Ha jol csinalsz mindent akkor mellekhatasok ill. karos hatasok nelkül erhetsz el izom/erő novekedést.Ha erdekel ,akk leirom h mit hogyan.

2011. ápr. 14. 14:55
 6/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

lóf4szJankó: Te koxoltál már?

2011. ápr. 14. 15:20
 7/11 lóf4szJankó ***** válasza:
igen
2011. ápr. 14. 15:45
 8/11 A kérdező kommentje:
oxandrolone vagy methandienon ezek közül melyikkel mit érek mellete? egyébként nem szivesen koxolnék kox mellet így csak 1 sima stana kúrára gondoltam
2011. ápr. 14. 18:30
 9/11 lóf4szJankó ***** válasza:

oxan+stanol kombit inkabb szalkasitaskor hasznaljak ,kisebb tömeg/erő ,de minősegibb ,tonusosabb izomzat erhető el vele ... de első kúranal ebbol is lesz tömeg ,mivel még nincs hozaszokva a test az anyaghoz.

Methant inkabb tömegelesnel hasznaljak ,de elegge "vizesit",toxikusabb a majra, csokkentheti a sajat testo termelest......de ha ésszel csinalsz mindent akor nem lesz semi gond.

Viszont oxandrolone 80-100euro körül van ,methan csak 15-25eur.Nem magyarorszagi vagyok ,igy nemtudom most ez mennyi forint lehet ... de sztem 100eu olyan 25ezer forint.

Te döntöd el h mit akarsz.

Meg lehet probalni önmagaban a stanolt is ....

1.-4.nap 20mg /nap

5.-30.nap 30mg/nap

31.-35.nap 20mg/nap

36.39.nap 10mg/nap

35. naptol pedig levezetesnek proviron es/vagy clostibegyt.

kura utan is tovabb tornazni,zabalni rendesen protein,bcaa,glutamin ajanlott ...igy nagyob az eselye h megtartod amit a kura alat felszedtel.

Ha szerencsed van es jo a genetikad ettol is felszedhetsz 4-5kg tiszta izmot.

De vigyazz h tiszta anyagot szerezz ,mert ha valami gagyi hamisitvany /amibol sok van/ ...akkor lof*szt se fog hasznalni.

2011. ápr. 14. 19:36
 10/11 lóf4szJankó ***** válasza:
kura alatt pedig sok vitamnt szedni ... mindenkep szedjel vmi b-komplext ,c vitamnt ,multivitamint ... es kura alatt/utan is erdemes szedni vmit a máj vedelmere ,gyogszertarba adnak vmit ... flavobion,lagosa ..ilyesmi.
2011. ápr. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!