Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 Stanazolol kúra mennyit...

1 Stanazolol kúra mennyit rontana a sport teljetsítményemen? (thai box, k1, k3)

Figyelt kérdés
már nagyon régóta foglalkozok a sportal és mellete régóta járok rendszeresen konditerembe és azt is nagyon komolyan veszem.Most gondolom hogy leoltanak sokan hogy mekkora pö*cs vagyok hogy koxolni akarok meg az egészségemre káros..Kérlek nem kell mert jól tudom hogy káros.Szóval aki ért hozzá vagy már kipróbálta és mellet sportol hogy mi változott a teljesítményén.Esetleg jobb lett vagy rosszab, lassab lett vagy akár erősebb?Egyébként csak 1 kúráról van szó és rengetegen tolják boxolók közül meg hallotam hogy olimpiára is doppingolnak vele még más sportágakba is szóval 1 kúra csak nem változtat sokat..
2011. ápr. 13. 21:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értem.Úgy döntöttem 1 ideig hanyagolom és edzek tisztán de kösz mindent majd ha arra kerül a sor tudni fogom mit hogy
2011. ápr. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!