Nagyon rossz ez (sport)?
2 km futás 10 perc 40 mp alatt
4 perc alatt 65 felülés
14 éves vagyok 160/57
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy egy sportosabb ember jobban csinálja nálam.
Hanem, hogy ilyen tömeggel és magassággal jó-e
Nem rossz, de lenne még min javítani. A 2km-en lekéne faragni két percet, persze fokozatosan, nem kínozva magad, bár meg kell érte izzadni :P Felülésből a 130-150 az lenne a jó, ahogy már írták is. Szóval a lényeg, edz otthon is és meglesz az eredménye. Csak keményen :D
A nagyképű hozzászólókkal közölném, hogy én osztály 3. voltam, a coopert 8:20 és 8:30 között futottam, 4 perc alatt megcsináltam 170-180 felülést(az volt az erősségem mindig is). Ez akkor volt, mikor én voltam 14-15 éves. Jelenleg nem sportolok semmit, 21 éves vagyok, coopert 7:40 körül futom(már ha hajtok, mert egyébként gyűlölök futni) 4 perc alatt meg röhögve megcsinálok 240-250 felülést. Nem értem mért jó egy 14 éves gyereket csesztetni, habár korotokat nem ismerem, de így értelmetlen bármit is írnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!