Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Stanzol kúra javítja testössze...

Stanzol kúra javítja testösszetételt?

Figyelt kérdés
Egy internetes díler ezt állítja róla:ELÉG ERÖS ZSIRÉGETÖ+VIZHAJTO HATÁSA IS VAN AMELLETT HOGY SZÉPEN NÖVESZT, csak az írjon aki használta is, nem a haverja, a szomszédja vagy a teremben valaki.

2012. márc. 29. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Zsírégető hatása nincs!! Vízhajtó az van! nem hoz nagy tömeget de megbízhatóan hat. Általában nem szoktuk magában szedni hanem kombinálva más szerekkel. Ha magában szeded akkor a definíción javít! Ne várj tőle nagy csodát a kúra alatt rengeted folyadékot igyál a veséd érdekében! Izületi fájdalommal is számolhatsz majd mert a stana szépen kinyomja az izületi folyadékot is! Am milyen gyártmányút akarsz venni mert rengeteg a gagyi?
2012. márc. 29. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem akarok venni, csak nem gondoltam én se, hogy zsírt égetne.
2012. márc. 29. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Zsírt a diéta és az Aerob edzés éget! + pár illegális szer segít de ezek sem működnek diéta nélkül!
2012. márc. 29. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok szálkásítani sem, csak egyszerűen kíváncsi voltam erre. Hat év naturál edzéssel sok kis kokszos köcsög szintjét megütöm.
2012. márc. 29. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Fuckyea
2012. márc. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!