Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vagyok ilyan gyenge?

Miért vagyok ilyan gyenge?

Figyelt kérdés
Fél éve edzem heti 3-4x kajám 70-80%osan rendbe egész jól fejlődök pl:kar 32-38ra nőt a mellizmom is elég nagy lett de képtelen vagyok emelni a súlyokon bicepszre egykezes súlyzóval 10kgról indultam most 14nél vagyok már 2hónapja mellre 50kgal kezdtem de rárakok még +5kilót és nem tudom kinyomni 3nál többször miért vagyok ilyen gyenge ? Pedig kinézetre mindenki azt hiszi hogy minimum 70-80al szériázok...

2012. máj. 6. 13:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
dirtboy de attól függ miből áll a kajája attól még hogy oda 70-80% de hogy az mi zsíros kenyér az még nem biztos hogy rendben is van..
2012. máj. 6. 19:14
 12/13 dirtboy ***** válasza:

álljunk már a zsíros kenyér dologból soha nem lesz 70-80% os étrend.

a 70-80% azt jelentené hogy megfelelő kaját eszik de nem eleget,max még olyan hogy nem tejsavó hanem kevert megy vagy dextróz megy vitargo helyett esetleg kevesebb vitamin van mint kéne de nem lesz egy étrend 70-80% zsíros kenyértől.

amennyiben tényleg abból állna neki a 70-80% hogy sokat eszik de össze vissza akkor saját magát veri át és ezzel ugyebár azt érné el hogy mi nem éppen a megfelelő választ adjuk.

én biztos nem kezdek el filózni azon hogy vajon nem hazudott e nekem és saját magának hanem elhiszem hogy tényleg 70-80% os az étrendje és amit leírt ahhoz adom a választ.

2012. máj. 6. 19:20
 13/13 Sziklaaa válasza:

Fél év edzés után 50kg? Ott valami nincs rendben.

Étrend meg az edzés sem jó. Igaz 70 kg vagy,de a 90 kg sztem lazán menni kéne.

Én vok 110 kg 196 cm 130-140-et lazán kinyomom pedig semmit sem szedek és csak ritkán kondizom. Tehát neked is többet kéne kinyomnod a saját súlyodnál.

2012. máj. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!