Amit írnak a Fegyencedzés könyvben, az tényleg igaz? Egy edzőteremben kigyúrt ember valóban tök gyenge, és csak fel van pumpálva? Mi erről a véleményetek?
Az első videót megnéztem, és találkoztam is már Vörös Zoltánnal, nagyon tisztelem.
De akkor mégis mire jó ez a könyv, és miből több, mint egy súlyzós edzés? Annyi előnye van, hogy ha tényleg olyan helyre kerül az ember, ahol nincs semmi eszköz, akkor hasznos a könyv, de (és ez már talán egy következő kérdés), miért ítéli el teljesen a könyv a súlyzókat?
Olvastam erről egy másik kérdésnél, és azt írták, hogy a testépítés a látszat miatt van, az erősítés pedig más. Akkor ez így hülyeség, ugye? :D Egy nem Vörös Attila szintű, hanem egy kezdőbb testépítő is ugyanúgy meg tudná védeni magát szerintetek?
Nem ítélik el a súlyzós edzést a könyv írói (mert úgy olvastam, hogy több sportszaki írta, nem Wade), ez csak jó marketing a könyvnek, mivel sokan fogékonyak erre, hogy gyengének titulálják a testépítőket.
Az, hogy miként tudja megvédeni magát már más kérdés, ahhoz nem mindig elég az erő.
Na te is hulye vagy.
Nem tudok egy kezzel huzodzkodni, de mivel 10 eve t- boxolok van egy olyan erzesem, h ugy osszevagnam MR. Fegyencedzest, h beszarna.
A testepites az izmok noveleserol szol.
Egy eroemelonek mondja mar, h nincs benne ero.
Annyiban jo a konyv, amit irtal, h ha nincs semmid meg gyenge vagy mint a fos akkor jo vele elkezdeni.
De ettol meg nem leszel nagy harcmjvesz, egy 50 kilos gyerek a szart is ki fogja beloled verni.
Amugy mar kezd kur.vara unalmas lenni, h ilywn kis budos csicskak keverik a szezont a fazonnal, foleg, ha elolvasnak ilyen konyveket.
De ez is az irigysegen alapul...
Kerdezonek.
Azt hiszi a sok hulye, h ha elkezd edzeni akkor verekedni is megtanul holott semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!