Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés, folytatás lent?

Testépítés, folytatás lent?

Figyelt kérdés

Kérem csak olyan ember adjon tanácsot aki ért is hozzá.

Szeptemberben elkezdem edzeni, Januárban viszont kényszer pihenőt kellet tartanom máig, szeretném folytatni az edzést, de komolyabban.

Míg edzettem heti 3 nap, étrend,

Most viszont szeretném a heti 4 nap (pl: mell-hát,bicepsz-tricepsz,váll-láb, és még egy mell), és komolyabban betartani az étrendet, edzés után becsülettel beszedni a dextrozt,fehérjét.)

A kérdésem hogy elég ha veszek dextrozt (edzés után 1g/kg), fehérjét (edzés után,meg hétvégén, így is elég fehérjét viszek be szilárd táplálékból csak a gyorsabb felszívodás miatt tervezem), Multi pro (minden másnap) vagy mega daily one 2x1 / nap Itt a kérdés ki melyiket preferálja, és még egy creator (edzés nap 4 db edzés elött, pihi napon 2 reggel éhgyomorra).

És még egy kérdés mikor edzettem kicsit fájt a vállam, érdemes elkezdenem joint-x-et szednem hogy megelözzem?

Ez így mennyire megfelelő , persze megfelelő étrend mellett. 20F , 95 kg 190 cm

2012. márc. 20. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:

a felosztás nem jó, mell-hát és váll-láb edzést nem nyomsz végig tisztességesen, az tuti. 2 mell is felesleges, heti 1 kemény edzés elég neki. szóval szerintem így jobb lenne: 1. mell-bicepsz, 2. váll-tricepsz, 3. hát, 4. láb.

szerintem vedd a multi prot, mehet minden nap, és igen, ízületvédőt is szedhetsz, ha szeretnél. a creator viszont egyrészt elvileg szar, másrészt simán tudnál még egy ideig fejlődni jó kajával és normális edzéssel, nem kell kreatin.

2012. márc. 20. 18:22
 2/7 A kérdező kommentje:

dextroz gondolom jöhet, elég nekem minden másnap a multi pro, amikor meg nem veszem be sima c vitamint szedek 1000 mg,

Az az igazság hogy próbálkoztam Mell-bicepszel de egy tisztességes mell után nem bírok húzódzkodni :D , nekem valahogy a mell-hát jobban bejön.Mért felesleges a 2 mell, megvan a pihenő bőven tehát a mellem tud eleget pihenni és fejlődni vagy nem?

2012. márc. 20. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:

dextróz jó, de csak edzés után (50g-nál többet amúgy nem igazán szoktak). amúgy nem értem miért csak minden 2. nap adnád meg a testednek a szükséges vitaminokat, multi pro és c-vitamin is mehet naponta.

felosztásnál jó még a mell-tricepsz és váll-bicepsz is, próbáld ki melyiket bírod jobban, vagy tedd a bicepszet előre, ha utána menne a mell.

a húzódzkodás alapvetően hátgyakorlat, befelé néző tenyérrel nem rossz bicepszre, de szerintem elég lenne egy sima egykezes, egykezes rúddal és scott pad/koncentrált (hetente váltogatva).

2012. márc. 20. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
ja és mellnél nincs meg a pihenő, elég egyszer kikészíteni. kezdő vagy, vádlin és hason kívül elég a heti 1 normális edzés mindenre, mindenképp fejlődni fogsz..
2012. márc. 20. 18:48
 5/7 G'sX ***** válasza:
azért az elgondolkodtató, hogy minden másnap jut csak vitamin, de azt a sz@ros creatort meg tudod venni, edzés felosztás meg sokkal rosszabb nem lehetne már
2012. márc. 20. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor marad naponta a multi pro, nem tudom mért annyira "szar" a felosztás.Akkor megpróbálom

mell-bicepsz,hát-tricepsz,váll,láb osztásban

2012. márc. 21. 05:26
 7/7 G'sX ***** válasza:
azért sz@r, mert ott van a mell-hát 2 nagy izom, utána meg bicepsz-tricepsz 2 kicsi, aztán meg váll-láb, a láb mellé nem nagyon tudsz rakni semmit az nagy és marha fárasztó, tehát teljsen aránytalanul állítottad össze
2012. márc. 21. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!