Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért jönnek elő sokan azzal...

Miért jönnek elő sokan azzal az álszent hitegetéssel, hogy "egyszer mindenki volt kezdő"?

Figyelt kérdés

Erről a videóról jutott az eszembe:

[link]

Szerintem aki ilyen sovány annak valaki komoly betegsége van és nem konditeremben a helye.

Magam ellen szólok, de 51 kg vagyok 170 centihez 31 évesen, anno én is jártam sok-sok évvel ezelőtt konditerembe, de semmit nem fejlődtem. Aztán kiderült, hogy reumatológiai betegségem van, mai napig sovány vagyok, de az okát nem tudom, senki nem segített kideríteni.

Szerintem nincs olyan min. huszonéves férfi, aki 60 kiló alapsúly alatt csontsoványként kezd el kondizni miközben egészséges. Mégis a wannabe erkölcsharcosok megmagyarázzák, hogy senkit nincs ok kiröhögni pedig igenis, nevetséges, ha valaki betegen jár konditerembe.

Egyrészt brutálisan veszélyes, mert vszeg az állapota csontritkulással társul (nekem is) emiatt a csonttörés veszélye nagyon magas, másrészt ilyen állapotban sosem fog tudni fejlődni, hiszen az alap betegsége sincs kezelve és fizikálisan (csontozat) nem alkalmas tömegnövelésre.

ma 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Remélem, nem hiszed, hogy ez egy valós videó, és nem szerkesztett, másrészt attól, hogy neked X bajod van a csontozatoddal, ez nem feltétlen igaz másokra, akkor sem, ha az is hasonlóan vékony, mint te.

Abban viszont nagyon igaza van a videónak, hogy senkit nem szabad kinevetni, mert tényleg "mindenki volt kezdő", hanem segíteni kell.

ma 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Most jól kipuffogtad magad, és egy pillanatra elhihetted, hogy megkérdőjelezhetetlen szakértője vagy a témának.

De azért mi éljük tovább az életünket, mintha mi sem történt colna.

ma 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!