Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon kiszeretném magamat...

Nagyon kiszeretném magamat gyúrni, mert akármenyit edzek nem érzem elégnek, ez mennyire normális ha nő vagyok?

Figyelt kérdés

#csaj #kondizás #edzészerelem
tegnapelőtt 06:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Mindennap csinálok sok fekvőtámaszt, gépen is edzek, csinálok 30 perces edzéseket e netről is. Teljesen belebolondultam az edzésbe. Fehérjét sokat fogyasztok. Néha fehérjeport is szoktam inni.
tegnapelőtt 06:36
 2/5 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
Szerintem jól érzed magad a bőrödben, ha fitt vagy és ez motivál a további edzésre. Az edzés meglátszik az alakodon, amire pozitív visszajelzést kapsz, ami növeli az önbizalmadat. Szerintem teljesen jól van ez így, hogy egyre fittebb és formásabb leszel. Drukkolok neked. Hajrá!
tegnapelőtt 06:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Amugy 7 éves korom ota érdekel már a testépítés. Most 20 éves vagyok.
tegnapelőtt 07:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg hány cm és kg vagy valamint körülbelül milyen testzsír aránnyal rendelkezel?
tegnapelőtt 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Megfelelési kényszer,kisebbségi komplexus esélyes,ha soha nem vagy elégedett az eredményekkel.
tegnap 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!