Az normális ha nem megy az edzés rendesen 5-6 óra alvással?
Figyelt kérdés
Bármit teszek mindig felébredek reggel 5-6 körül. Kicsit punnyadtnak érzem magam emiatt egész nap.szept. 11. 19:04
1/16 anonim válasza:
Lefeküdni akkor nem tudsz hamarabb? Valószínűleg nem elég a szervezetednek 5-6 óra alvás.
2/16 A kérdező kommentje:
1
10-kor szoktam. 11 körül tudok elaludni.
szept. 11. 19:13
3/16 anonim válasza:
Az normális, ha nem megy az edzés rendesen 5-6 óra alvással. Az nem normális, hogy 5-6 órát alszol.
4/16 A kérdező kommentje:
3
Ennyit tudok aludni. Nem tudom miért. Reggel 5-kor kattog az agyam már, az idegrendszerem beturbózik.
szept. 11. 19:48
5/16 anonim válasza:
vagy menj dolgozni 12 órát 3 műszakban utána majd nem kattog az agyad. jó hogy egyeseknek mik a legnagyobb gondjai, nem tud aludni...:D
6/16 anonim válasza:
Én olyankor ugyanúgy tudok edzeni, sőt jobban. Ha kipihent vagyok, bepunnyadok hamarabb.
7/16 anonim válasza:
#6 de ezt csak akkor tudod megcsinálni, ha csak néha alszol 5-6 órát, nem rendszeresen. ez esetben a keveset alvós napokon a szervezeted azt hiszi, vészhelyzet van, és mindent mozgósít.
9/16 A kérdező kommentje:
8
Próbáltad. Valami idegrendszeri problémám lehet, mert pont amikor elaludnék elkezdenek rángatózni a végtagjain mire mindig felébredek és kezdhetem elölről az egészet.
szept. 12. 08:39
10/16 anonim válasza:
Vannak olyanok akik 6 óra az alvásszükségletük egy nap, de a többség nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!