Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az normális ha nem megy az...

Az normális ha nem megy az edzés rendesen 5-6 óra alvással?

Figyelt kérdés
Bármit teszek mindig felébredek reggel 5-6 körül. Kicsit punnyadtnak érzem magam emiatt egész nap.
szept. 11. 19:04
1 2
 1/16 anonim válasza:
Lefeküdni akkor nem tudsz hamarabb? Valószínűleg nem elég a szervezetednek 5-6 óra alvás.
szept. 11. 19:09
 2/16 A kérdező kommentje:

1

10-kor szoktam. 11 körül tudok elaludni.

szept. 11. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Az normális, ha nem megy az edzés rendesen 5-6 óra alvással. Az nem normális, hogy 5-6 órát alszol.
szept. 11. 19:32
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Ennyit tudok aludni. Nem tudom miért. Reggel 5-kor kattog az agyam már, az idegrendszerem beturbózik.

szept. 11. 19:48
 5/16 anonim ***** válasza:
15%
vagy menj dolgozni 12 órát 3 műszakban utána majd nem kattog az agyad. jó hogy egyeseknek mik a legnagyobb gondjai, nem tud aludni...:D
szept. 11. 21:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Én olyankor ugyanúgy tudok edzeni, sőt jobban. Ha kipihent vagyok, bepunnyadok hamarabb.
szept. 11. 22:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 de ezt csak akkor tudod megcsinálni, ha csak néha alszol 5-6 órát, nem rendszeresen. ez esetben a keveset alvós napokon a szervezeted azt hiszi, vészhelyzet van, és mindent mozgósít.
szept. 12. 02:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Feküdj le 1-2 órával hamarabb.
szept. 12. 07:42
 9/16 A kérdező kommentje:

8

Próbáltad. Valami idegrendszeri problémám lehet, mert pont amikor elaludnék elkezdenek rángatózni a végtagjain mire mindig felébredek és kezdhetem elölről az egészet.

szept. 12. 08:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok akik 6 óra az alvásszükségletük egy nap, de a többség nem ilyen
szept. 12. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!