Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerembe járók gondoltatok...

Konditerembe járók gondoltatok már arra, hogy konditerem helyett lehetne fizikai munkában segíteni az arra rászorulóknak?

Figyelt kérdés

Pl. fa felaprítása tüzelőnek, bútorok fel és lecipelése, bevásárlótáskák cipelése stb.?

Idősebbeknek, fizikailag nem jó állapotban lévőknek, akár ingyen.

jan. 1. 14:43
 1/9 anonim válasza:
0%

gondoltam már rá, ha MEGFIZETIK (mondjuk 10.000 /óra a kézbe ) TŐLEM.

persze csak ha helyben van mert utazni egy percet se...

jan. 1. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy konkrét sportág kiépült mozgásrendszerét nem váltja ki a "fizikai munka" össze-visszasága, úgyhogy az általad említett izé nem összevethető a testépítéssel, hisz teljesen különböző dolgokról beszélünk. Ezt te is tudnád, ha bármi közöd lett volna valaha a sportoláshoz vagy a fizikai aktivitáshoz.

Különben se zárja ki egymást a kettő. Én évekig dolgoztam költöztetőként gyúrás mellett. Azóta váltottam ülőmunkára, de a családtagjaimnak és barátaimnak rendszeresen segítek a ház körül (faaprítás, pakolás, karbantartás, stb.) értelemszerűen ingyen, és konditerembe is járok, úgyhogy ezek összeegyeztethetők egymással.

jan. 1. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

van a vilagon olyan ember aki nem szokott segiteni az öregjeinek butorokat pakolni meg bevasarlo szatyrokat cipelni meg ilyenek ?

ennek mi köze van a kondiba jarashoz haverom??

jan. 1. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Erre így nem gondoltam (mármint edzés helyett), és nem is tervezek ilyet a jövőben sem. Ettől függetlenül akinek tudok, szívesen segítek, de nem az edzéseim idejében, hanem azon kívül.

Ha már ilyen szépen megkérdezted, írd már le, hogy te miről mondtál le azért, hogy a rászorulókon segíthess? Ha semmiről sem, akkor másoktól miért is várod ezt el?

jan. 1. 16:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem várom, csak múltkoriban láttam, ahogy párat emeltek, aztán percekig jobbra-balra sétáltak, és eszembe jutott, hogy néha milyen jól jönne a segítségük sok helyen.
jan. 1. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:

"milyen jól jönne a segítségük sok helyen"

Miből gondolod, hogy nem szoktak segíteni az időseknek, családtagoknak, haveroknak edzés előtt vagy után?

jan. 1. 17:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem csak családtagoknak.

Lehetne egy hirdetőtábla a terem bejáratánál, vagy egy Facebook oldal, hogy a környéken kinek milyen segítség kell, és lehetne jelentkezni.

jan. 1. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg Facebook oldal van, ami önkéntes segítőket keres. Az ilyen önkéntes munkákra valóban jó erőben lévő férfiakra van szükség, nem mihaszna hernyókra.
jan. 1. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán.... egy edzés 50 perc kb, abból 10-15p bemelegítés, 5p nyújtás. És akkor még az essen pont a nekem megfelelő időben. És mozgassa/terhelje meg azokat az izomcsoportokat, amiket aktuálisan szeretnék.

Ezt hogyan gondolod megoldani? 😃 jó lenne kölcsönadnom ezt a bő fél óra fizikai munkámat, csak hogyan?

tegnapelőtt 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!