Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoktál az edzőterembe szaunázni?

Szoktál az edzőterembe szaunázni?

Figyelt kérdés
szauna, edzőterem

okt. 28. 06:55
 1/6 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
58%
Edzőteremben nem szoktam. Az uszodában szoktam.
okt. 28. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Én az uszodában sem. A szaunában szoktam szaunázni.
okt. 28. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Kondi utána valahogy semmi kedvem nem lenne, meg lefürödni utána is macera ( igen, nem fürdök edzés után, nem vagyok izzadós fajta, meg nincs kedvem lábgombát kapni).

Uszodában, fürdőkben viszont imádom. Utána be a merülőmedencébe.

okt. 28. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Kondiba nem járok, de fürdőkben ha van szauna, akkor mindig szoktam.
tegnapelőtt 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ott nem. Több okból. Egyrészt csak olyan helyre megyek, ahol normálisan lehet szaunázni, tehát meztelenül. Az edzőtermek szaunája többnyire nem ilyen. A másik pedig a közönség kultúrálatlansága. Az edzőtermi szaunákban többnyire nem tudnak viselkedni a vendégek. Kiabálnak, ki-be járkálnak, csapkodják az ajtót, hangosan beszélgetnek, maguk alá csöpögtetik az izzadtságot, hogy beleülhessen a másik, stb. Szóval kritikán aluli vendégkör, tapló viselkedéssel. Inkább megyek máshova.
tegnapelőtt 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre, hogy a konditermet és a szaunát használók, két külön világ. Bizonyára van köztük olyan is, aki mindkét helyen a megfelelő módon képes viselkedni, nekem sajnos még nem sikerült ilyennel találkozni.

Üzleti szempontból jó ötletnek tűnhet a két létesítmény egymás mellett működteteni, de a valóságban nem járható.

tegnap 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!