Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miket kell általában vinné...

Miket kell általában vinné egy edzőterembe?

Figyelt kérdés
Most megyek először tehát még nem tudom hogy mi hogy működik

szept. 3. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ruha, váltócipő, törölköző, víz, fülhallgató.
szept. 3. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Legfontosabb az edzős ruhán kívül a törülköző és a váltócipő. Egy kulacs (vagy palack) víz is legyen nálad. Ha tervezel ott lezuhanyozni utána, akkor papucs és tusfürdő is kell. Ha a saját zenédet akarod hallgatni, akkor fülhallgató is.
szept. 4. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Jókat írtak előttem. Én még hozzátenném, hogy nálunk kértek sportorvosi igazolást! És persze vigyél pénzt, és az igazolványaid! Ja, és 2-3 törölközőt, mert gondolom nem azzal zuhanyzol, amit bent a padra terítesz, ugye? Ja!!! És van ahová kell/lehet saját lakat.
szept. 4. 00:28
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Sportorvosi nem kell. Átlag terembe bárki mehet

Kulacs, váltóruha, váltócipő, törölköző és a szokásos irataid.

Ha bent fürdenél akkor ahhoz papucs, tusfürdő, másik törölköző

szept. 4. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

"nálunk kértek sportorvosi igazolást"

Millió teremben jártam már életemben, de sehol nem kértek sportorvosi igazolást. Bárcsak kérnének, mert akkor csak igazi sportolók járnának kondiba, és nem lenne tömegnyomor a lézengőkből.

Kérdező! Kényelmes felső és nadrág (nem koszos, nem büdös); lapos talpú váltócipő, törölköző, folyadék. Kezdőként másra nincs szükség.

szept. 4. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

1: Ja, fülhallgató az életbevágó.

Aztán mikor meg kérdezem, hogy mennyid van még, akkor meg nézel magad elé üveges szemekkel, mint egy zombi.

szept. 4. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

"fülhallgató az életbevágó"

Nem én vagyok az 1. válaszoló, és nem életbevágó, de én és a gyúrósok 90%-a is fülhallgatóval edz. Nem szívesen hallgatnám heti négyszer a szar Gym EDM Music 2016 YouTube mixet, se a középiskolás kisfiúk viháncolását, se a suttyó apukák ezredjére elmondott kamu sztorijait, ezért berakom a füllhalgatót, és jó zenére, hangoskönyvre, podcastra edzek.

Ha valakit megszólítok, vagy ha engem megszólítanak, kiveszem. Azért nem fogok fülhallgató nélkül edzeni, mert bármelyik pillanatban leszólíthat egy random izzadságszagú srác, hogy hány sorozatom van még a lábtolón.

szept. 4. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Te inkább a “tanulmányaidat” linkelgessed, házmesterke!
szept. 4. 16:15
 9/11 habianonim válasza:

Én mindig viszek magammal:

-törölközőt,

-vizet,

-fülest,

-az edző ruhámat, és egy másik szettet pótba, ha valami történne

-gurtnit,

-övet,

-váltócipőt,

-DEZODORT.

A dezodor nagyon fontos. Sajnos mindegyik teremben megvan az a bizonyos réteg akik nem ismerik a dezodor fogalmát. Kérlek te ne tartozz közéjük és használd bátran :)

szept. 6. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 javaslom, hogy inkább izzadásgátlót használjátok. "Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés" 😂
szept. 6. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!