Miket kell általában vinné egy edzőterembe?
Sportorvosi nem kell. Átlag terembe bárki mehet
Kulacs, váltóruha, váltócipő, törölköző és a szokásos irataid.
Ha bent fürdenél akkor ahhoz papucs, tusfürdő, másik törölköző
"nálunk kértek sportorvosi igazolást"
Millió teremben jártam már életemben, de sehol nem kértek sportorvosi igazolást. Bárcsak kérnének, mert akkor csak igazi sportolók járnának kondiba, és nem lenne tömegnyomor a lézengőkből.
Kérdező! Kényelmes felső és nadrág (nem koszos, nem büdös); lapos talpú váltócipő, törölköző, folyadék. Kezdőként másra nincs szükség.
1: Ja, fülhallgató az életbevágó.
Aztán mikor meg kérdezem, hogy mennyid van még, akkor meg nézel magad elé üveges szemekkel, mint egy zombi.
"fülhallgató az életbevágó"
Nem én vagyok az 1. válaszoló, és nem életbevágó, de én és a gyúrósok 90%-a is fülhallgatóval edz. Nem szívesen hallgatnám heti négyszer a szar Gym EDM Music 2016 YouTube mixet, se a középiskolás kisfiúk viháncolását, se a suttyó apukák ezredjére elmondott kamu sztorijait, ezért berakom a füllhalgatót, és jó zenére, hangoskönyvre, podcastra edzek.
Ha valakit megszólítok, vagy ha engem megszólítanak, kiveszem. Azért nem fogok fülhallgató nélkül edzeni, mert bármelyik pillanatban leszólíthat egy random izzadságszagú srác, hogy hány sorozatom van még a lábtolón.
Én mindig viszek magammal:
-törölközőt,
-vizet,
-fülest,
-az edző ruhámat, és egy másik szettet pótba, ha valami történne
-gurtnit,
-övet,
-váltócipőt,
-DEZODORT.
A dezodor nagyon fontos. Sajnos mindegyik teremben megvan az a bizonyos réteg akik nem ismerik a dezodor fogalmát. Kérlek te ne tartozz közéjük és használd bátran :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!