Az edzőtermi öltözőben nálatok sokan zuhanyoznak, Te szoktál ott zuhanyozni?
Figyelt kérdés
zuhanyzó, edzőteremtegnapelőtt 07:26
1/8 anonim válasza:
Nálam az edzőterem-munkahely-lakhely egy elég szűk bermuda háromszőg. Mind közel van egymáshoz, úgyhogy még a munkahelyi öltözőben átöltözök, a teremben csak cipőt cserélek, utána meg haza megyek és otthon zuhanyozom. Az edzőtermi öltözőben évek óta nem jártam.
2/8 anonim válasza:
Amíg reggelente edzettem, addig a konditeremben zuhanyoztam, hisz onnan mentem munkába, de amióta este edzek, azóta hazamegyek zuhanyozni.
3/8 anonim válasza:
nap végén fejezem be, és tusolok persze, de olykor más is volt már. de szerintem nap végén elég sok konditerem van így ezzel.
4/8 anonim válasza:
Én 90%-ban szoktam. Az ott edzőknek szerintem a harmada zuhanyzik a teremben
5/8 bácsik válasza:
Ez a zuhanyzás téma valamiért nagyon pörög.
6/8 anonim válasza:
Én régen mindig zuhanyoztam edzőteremben edzés után, de a mostani helyen irdatlan faszszag van a tusolóban általában és elokádom magam. Közvetlen edzés előtt tusolok mostanság
7/8 anonim válasza:
Edzés előtt és után szoktam, de otthon. Egyszer benyaltam egy labgombát hiába volt rajtam papucs, azóta inkább csak otthon tusolok.
8/8 anonim válasza:
Csak ha edzés után nem haza megyek és megfelelőek a higiéniai állapotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!