Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az, hogy lehet, hogy ismerősöm...

Giorno kérdése:

Az, hogy lehet, hogy ismerősöm a konditerembe naturálban 28 éves kora után kezdett el nőni? Sokkal nagyobb lett a válla és a háta

Figyelt kérdés
Teljesen naturál. De 24 éves kor után nem megáll a növekedés?

tegnapelőtt 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Pont fordítva. 25 éves kor felett kezdesz el igazán izmosodni.
tegnapelőtt 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Én is úgy tudtam,hogy 24-25 felett évente valamennyi izmot veszít a test.Nyilván ha nem kap megfelelő terhelést.Azt már nem tudom pontosan hány dekát.
tegnapelőtt 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lehet, hogy ismerősöm a konditerembe naturálban 28 éves kora után kezdett el nőni?"

Miért ne nőtt volna? Ha jó az edzés és az étrend, akkor nőni fogsz 28 évesen, 38 évesen, 48 évesen.

"24 éves kor után nem megáll a növekedés?"

Nem. Egy 28 éves srácról beszélsz, nem egy 68 éves papáról.

tegnap 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"De 24 éves kor után nem megáll a növekedés?"

Szomorú látni, hogy 2025-höz közelítve, még mindig ilyen 20-30 éves oldszkúl butaságokat lőnek egyesek.

tegnap 01:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én is 28 éves korom után kezdtem el nőni mert 29 évesen kezdtem el edzeni
tegnap 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te kevered a magasság növekedésével😄 Miért ne nőhetne 24 eves kor utan az izomtömeg? Sőt, ebben a korban a legalkalmasabb az ember arra, hogy erősödjön, izmosodjon.
tegnap 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:

"De 24 éves kor után nem megáll a növekedés?"

Igen, a magasság.

Az izmosodás nem áll meg 24 éves korban, pláne ha kezdő az illető.

tegnap 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

25-30 éves kor között a csúcson van a férfiak tesztoszteronja, és ha nincs valami endokrinológiai probléma, akkor még utána is hosszú évekig elegendő a hormonszint ahhoz, hogy izmosak és egészségesek legyünk. Ha egy 60 éves csávóról beszélnénk, akkor mondanám, hogy Ő már valószínűleg nem fogja megváltani a világot izomtömeggel, de ha például korábban nem igazán edzett, és 60 évesen hirtelen kitalálta, hogy elkezd kicsit gyúrni, akkor még ebben a korban is rohadt látványos változást tud elérni.

Bebaszna, ha úgy működne a biológia, mint az óvodás fejedben, hogy 24 éves korban üt egyet az óra, és onnantól élettani képtelenséggé válik az izomépítés. Ha így lenne, miért látunk naturál bajnokságokon 30 fölötti versenyzőket évről évre jobb formával? Rengeteg haladó pont a 30-as éveiben van a topon, hisz ekkora gyűlik össze elegendő tapasztalat, érettség, tudás, pénz ahhoz, hogy konzisztensen tolhassa az edzést és a sporttáplálkozást.

Az biztos, hogy ennyi ésszel te sehány éves korban nem fogsz izmot építeni.

tegnap 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
15 éves korom óta edzek, most 26 éves vagyok. Saját tapasztalatból is irhatom, hogy mostanában tudok a legjobban fejlődni és izmosodni. 20 éves korom előtt, gyerek voltam, közel se voltam képes arra, amire most.
tegnap 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Most egy kicsit az az érzésem, hogy 28 évesen a haverod már öregnek tartod és inkább rendeljen magának koporsót, a 30 éves korosztály pedig már a sírhelyet is bérelje ki a 40 évesek meg már feküdjenek is bele.

Kérdező, mire alapozva merült fel benned, hogy egy 28 éves férfi aki valószínűleg odafigyel az étkezésre, pihen eleget, normálisan edz ne tudna jobban fejlődni, mint előtte amikor ezekre a dolgokra valószínűleg nem figyelt oda?

A növekedés amire pedig te gondolsz, az a növekedési hormon, ami a magasságért, károk lábak hosszúságáért, a pénisz méretéért stb felel. Van köze, de nem ilyen formában az izmokhoz is, szóval egy kis ALAPVETŐ biológiát nem ártana tanulnod, utána nézned a dolgoknak, ha már a suliban ezt nem sikerült abszolválni

tegnap 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!