Ez a fajta hátgép a hát melyik részének ad nagyobb terhelést?
Új teremben edzek, és van egy ilyen hátgép ott (nem pontosan ez nyilván, de a felépítése megegyezik).
2 széles hátizom fókuszú gyakorlatom van, illetve 1 a felső hát részeire. (tudom, hogy minden hát gyakorlatnál dolgozik minden, és nem lehet kizárni dolgokat)
Azon gondolkoztam, hogy ezt a hát felső részeire lehet-e csinálni? Nekem ez egy mellhez húzás széles fogással érzést kelti, legalábbis így mozdulatra, így értelemszerűen nem a legjobb a felső részeire a hátnak.
Talán versenyre készülsz hogy ennyire szét akarod bontani a hát edzést mindenféle tudámonyos dolgokkal? Nem hinném, ugyanis akkor nem itt tennéd fel a kérdést.
Szard le, nem kell neked ilyenekkel foglalkozni hogy alsó hát közpséő részének a bal csücskét melyik gyakorlattal edzd meg.
edzél évekig, érj el eredményeket, utána már talán szét bonthatod jobban
1#
Abszolút jogos, amit mondasz, és nem is az a célom, hogy a hát X síkjának az Y magasságát akarom megedzeni, szimplán csak érdekelt, mert nem akarok 3 gyakorlatot csak széles hátizom fókusszal csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!