Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem erősödtem ha edzette...

Miért nem erősödtem ha edzettem? Genetika?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén egy-másfél hónapig edzettem (fekvő meg ilyenek, így otthon) a legelején kicsit erősödtem de utána megállt... miért? Elértem a testem határait? Nem tudok erősebb lenni annál? Tényleg ennyire szánalmas vagyok? Mások 1 hónap edzés után dupla-tripla annyi fekvőt tudnak én meg 2-3 al tudtam csak többet 1-2- hét után de utána megállt és stagnált sőt volt olyan nap mikor visszaesett ezaz érték... miért? Genetika a hibás? Egy genetikai hulladék vagyok?

ma 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"egy-másfél hónapig edzettem (fekvő meg ilyenek, így otthon) a legelején kicsit erősödtem de utána megállt"

Egy hónapnyi otthoni fekvőzgetéstől mit vártál? Ez a sport évek progresszív súlyzós edzése után hoz tényleges eredményt erőben és izomtömegben.

"Elértem a testem határait?"

Genetikai torzszülöttnek kell ahhoz lenni, hogy egy hónapnyi otthoni maszatolással elérd a tested határait. Inkább a maszatolás határait érted el. Végezz súlyzós edzést 4-5 évig, mellette tarts a sporttáplálkozás kereteit, és ha még mindig gyenge giliszta vagy, akkor nevezd magad genetikai hulladéknak. Addig csak egy tudatlan kezdő vagy.

ma 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de 4-5 év nem sok? Mások pár hónap után úgy méznek ki mint akik 10 éve edzenek
ma 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

"Mások pár hónap után úgy méznek ki mint akik 10 éve edzenek"

Kik? Pár hónap alatt még szteroiddal se lehet komolyabb izomtömeget építeni.

ma 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

vannak sokan akik 10 ev utan is k*rva szarul néznek ki mert az edzésük meg a kajalasuk annyit is ér

őket tenyleg meg lehet közelíteni par honap alatt is 😂😂

ma 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg hulladék a genetikájuk.

Kérdező most őszintén 1-2 hónap utàn mit vársz?

Majd gyere vissza 10 èv múlva.

ma 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!