Tudnátok tippeket adni otthoni edzésre, ha kevés a felszerelésem?
Sima erőnléti edzés a célom, mert semmit sem mozgok.
Kézi súlyzóim vannak, meg erősebb gumiszalagok de ennyi. Sehova nem tudok feltenni húzódzkodót csak egy olyan helyre férne ahol az ajtónyílás összesen 72 cm széles amibe szerintem a könyököm beverném.
Így trx edzőhevedert sem nagyon tudnám hova feltenni, mert abban nem bízok amit a falra kell rögzíteni.
Igazából praktikákra lennék kíváncsi. Láttam, hogy szoktak ajtóhoz befogni dolgokat, ez lehet működne itthon.
Van egy hosszúkás IKEÁs ágyneműtartó pad itthon, azt is tudnám hasznosítani szerintem. Illetve asztal bakok vannak itthon, ha arra tennék egy rudat, aztán földön fekve azon húzódzkodnék derékból az érne valamit?
Nagyon köszönöm ha segítetek
Szia!
Szerintem az ötleteid jók! Mindenképp próbáld ki azokat. Nekem sem volna jobb ötletem, ahogy olvasom, milyen lehetőségeid vannak.
Úgy érzed ennyi felszerelés elég lesz otthonra?
Kèrdés mennyi szabad hely van otthon?
Panelban vagy kertesházban élsz?
Ha városban élsz, akkor esetleg a kondiparkban is tudsz edzeni, ha a konditerem nem jön be. Manapság már majdnem mindenhol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!