Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondanátok egy véleményt az...

Mondanátok egy véleményt az edzéstervemről?

Figyelt kérdés

ha valami valahol hibádzik nyugodtan javítsatok ki. gondolok arra ha valamelyik izom valamelyik része nincs eléggé megedzve mert az adott izomra kevés a gyakorlat.

tehát így néz ki.

Mell

fekve nyomás

fekve nyomás 1 kezessel pozitívban

tárogatás gépen

tárogatás egykezes súlyzóval

tricepsz

koponya törő

lórugás

letolás

hát

húzódzkodás

felhúzás

mellhez húzás gépen

evezés szélesen gépen

evezés 45 fokos padon

csuklya

egyenes rúd vállvonogatás

y emelés egykezessel

bicepsz

koncentrált bicepsz

scott pad

kalapács bicepsz

láb

combfeszítő gépen

combhajlító gépen

hack gép

lábtoló

álló vádli

ülő vádli

sajnos guggolni nem guggolhatok mert nagyon ropog a térdem.

has

negatív pad felülés

lábemelés

orosz twist

sark érintés

váll

oldal emelés

előre emelés döntött törzsű oldal emelés

okt. 29. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem edzésterv, hanem testrészek és gyakorlatok felsorolása. Effort (RPE vagy RIR), intenzitás, volumen, frekvencia?
okt. 29. 23:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán ismerem ezeket a fogalmakat, de úgy gondoltam, hogy 4-szer 8-10ismétlés úgy hogy utána max még 1-2 ismétlést tudnék az adott súllyal végezni és aszerint emelni a súlyokat hogy mondjuk következő alkalommal 6 ismétlés tudok megcsinálni úgy hogy 1-2 marad bennem és így menni fel edzésenként. Remélem ez így nagyjából lefedi az általad kért adatokat.
okt. 30. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Csináld 12-16 hétig, és ha a fejlődés meg a regeneráció megvan, akkor folytasd, ha pedig nem, akkor változtass a tanulságok alapján.
okt. 30. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:

"orosz twist"

Az valamiféle tánc?🙂🙃

okt. 30. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Oldalsó has izomra kerestem gyakorlatot és ezt dobta ki 😄
okt. 30. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Jolvan de ezt heti hányszor csinálnád?

Ha heti egyszer,akkor én ezt nem tartom jónak.Persze majd jön valaki és megcáfol.

Ha most kezded akkor teljes test edzés heti 3 edzéssel,vagy alsó felső,vagy húzó,toló,láb felosztásban tenném.

1 izmot 2 szer /hetente

Heti egyszer edzeni egy izmot nem sok embernek működik,főleg kezdőknek nem.(naturál edzésről beszélek mindvégig!)

nov. 2. 09:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Régen edzettem sok éve és most újra kezdem. Nekem valahogy mindíg is az osztott edzés jött be és ezt is szeretem. Csak akkor csináltam minden féle gyakorlatot, de most tudományosabb alapon szeretném hogy az izmok minden része még legyen dolgoztatva
nov. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!