Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy hét kihagyás nagyon sok?

Egy hét kihagyás nagyon sok?

Figyelt kérdés
Három hete kínlódom, hogy visszahozzam a formán ami előtte volt.
okt. 28. 19:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Még jót is tesz 1 hét pihi
nov. 7. 10:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Én most nemrégiben betegség miatt hagytam ki 2 hetet. Az első héten néhány gyakorlatban egy kicsit gyengébb voltam, a második hétre ugyanannyit bírtam, mint a betegség előtt.

Egy két kihagyás egészségesen semmi. Ha előtte hónapokig jártál és végig keményen edzettél egy hét pihi még segít is.

nov. 30. 15:24
 23/25 anonim ***** válasza:

"1 hét kihagyással (ami két hét nem edzést jelent)"

Egy hét kihagyás egy hét nem edzést jelent. Ha két hétig nem edzel, két hetet hagytál ki. Két hét kihagyás sem számit sokat. 3 héttel a folytatás után ugyanúgy vissza kellett volna szedni a formádat, nem "szenvedni".

nov. 30. 15:29
 24/25 A kérdező kommentje:

23

De hogy?

Ha tegyük fel Okt 14-én hétfőn edztél mellre, egy hetet kihagytál tehát Okt 21-én nem edzted meg a melled, és következőkör csak rá egy hétre Okt 28-án edztél újra mellet.

Okt 14-től 28-ig nem két hét van?

dec. 1. 10:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát akkor azt hiszem, megvan a megfejtés, miért idétlenkedsz ilyen sokat a "formád visszaszerzésével". Borzasztó az edzés felosztásod és valószínű a programod is, emellett mereven ragaszkodsz a borzalomhoz.

Egyébként ez még a borzalom felosztásod mellett is egy hét kihagyás.

Okt. 14-e hetén edzel mellet, 21-e hetén nem edzel, 28-a hetén megint edzel. 21-e hete marad ki.

dec. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!