Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy hét kihagyás nagyon sok?

Egy hét kihagyás nagyon sok?

Figyelt kérdés
Három hete kínlódom, hogy visszahozzam a formán ami előtte volt.
okt. 28. 19:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

"versenysportoló az a szteriodpumpált, így érted?"

Nem. Naturál sportolókra gondoltam.

"pakoltam magamra úgy 10-15 kiló tömeget, nyilván nem színtiszta izmot"

Pedig azt hittük, hogy 15 kiló színtiszta izomtömeg, Mester.

"színtiszta izmot amit csak szteroidpumpáltan lehet elérni"

Színtiszta izomtömeget naturálon is tökéletesen lehet építeni, viszont annyi tudással, mint a tiéd, még szteroiddal se.

tegnapelőtt 15:13
 12/20 bácsik ***** válasza:
Ha három hete az egy hetes kihagyás miatt kinlódsz, akkor ott a háttérben valami más lesz a probléma, nem a kihagyás.
tegnapelőtt 18:24
 13/20 A kérdező kommentje:

12

Nyilván lehet más is. Nem írtam, hogy mindenkinek gondot kell okozzon 1 hét kihagyás.

Simán csak leírtam, hogy nálam mit okozott. Lehet idegrendszeri vagy más genetikailag kódolt biológiai folyamat. Talán szabadul az extra felesleges tömegtől a szervezet? Kitudja..

tegnap 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán bemagyarázod magadnak, hogy nem megy, leépültél. Az emberek meglepődnek, mennyire tud számítani a hozzáállás. Egyszerű hipochondria.
tegnap 11:20
 15/20 A kérdező kommentje:

14

Tehát teljes erőbedobással fel akarok emelni a súlyt de nem megy? Ez hipochondria?

tegnap 12:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Jaj, ne ragozd már túl! Szar vagy, úgyhogy eddz és táplálkozz megfelelően pár évig, hogy legyél olyan szinten, ahol 1 hét kihagyás észrevehetetlen.
tegnap 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem, az hipochondria, hogy bemagyarázod magad, hogy egy hét kihagyásszal szarnak váltál és gyenge vagy. Éppen emiatt nem teljes erőbedobassal emelsz, hanem akaratlanul visszafogod magad.

Egy hét kihagyással !!!NEM!!! gyengülsz semmit, hanem jó eséllyel még erősebben is kezdesz utána, mert kipihentebb vagy.

Egy hét kihagyással !!!PLÁNE NEM!!! gyengülsz annyit, amennyit még 3 hét alatt sem bírsz visszahozni.

Olyan szar genetika egyszerűen NINCS, következésképpen a hiba a fejedben van. Ha tetszik, ha nem. Ha elfogadod, ha nem.

tegnap 12:46
 18/20 A kérdező kommentje:

17

Az első néhány széria tényleg jól ment de az utolsó 4-5-re teljesen elfogytam, úgy égtek az izmaim mintha savat fecskendeztek volna beléjük.

Összességében kisebb súlyt mozgattam meg kevesebb ismétlésszámon.

tegnap 13:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok, hogy 1 hét kihagyással (ami két hét nem edzést jelent) és fehérjebevitel felezésével nem lehet jelentős izmot/erőt veszíteni?
tegnap 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Tehát azt mondjuk.
tegnap 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!