Egy hét kihagyás nagyon sok?
"versenysportoló az a szteriodpumpált, így érted?"
Nem. Naturál sportolókra gondoltam.
"pakoltam magamra úgy 10-15 kiló tömeget, nyilván nem színtiszta izmot"
Pedig azt hittük, hogy 15 kiló színtiszta izomtömeg, Mester.
"színtiszta izmot amit csak szteroidpumpáltan lehet elérni"
Színtiszta izomtömeget naturálon is tökéletesen lehet építeni, viszont annyi tudással, mint a tiéd, még szteroiddal se.
12
Nyilván lehet más is. Nem írtam, hogy mindenkinek gondot kell okozzon 1 hét kihagyás.
Simán csak leírtam, hogy nálam mit okozott. Lehet idegrendszeri vagy más genetikailag kódolt biológiai folyamat. Talán szabadul az extra felesleges tömegtől a szervezet? Kitudja..
14
Tehát teljes erőbedobással fel akarok emelni a súlyt de nem megy? Ez hipochondria?
Nem, az hipochondria, hogy bemagyarázod magad, hogy egy hét kihagyásszal szarnak váltál és gyenge vagy. Éppen emiatt nem teljes erőbedobassal emelsz, hanem akaratlanul visszafogod magad.
Egy hét kihagyással !!!NEM!!! gyengülsz semmit, hanem jó eséllyel még erősebben is kezdesz utána, mert kipihentebb vagy.
Egy hét kihagyással !!!PLÁNE NEM!!! gyengülsz annyit, amennyit még 3 hét alatt sem bírsz visszahozni.
Olyan szar genetika egyszerűen NINCS, következésképpen a hiba a fejedben van. Ha tetszik, ha nem. Ha elfogadod, ha nem.
17
Az első néhány széria tényleg jól ment de az utolsó 4-5-re teljesen elfogytam, úgy égtek az izmaim mintha savat fecskendeztek volna beléjük.
Összességében kisebb súlyt mozgattam meg kevesebb ismétlésszámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!