Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy hét kihagyás nagyon sok?

Egy hét kihagyás nagyon sok?

Figyelt kérdés
Három hete kínlódom, hogy visszahozzam a formán ami előtte volt.
okt. 28. 19:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%

Egy hét kihagyás az semmi. Ha nekem ennyi kiesik általában még erősebb vagyok, mint előtte. Kb. egy bő hónap után van az, hogy kell egy hét visszarázódás.

Ha te egy hét alatt vesztettél a formádból és három hét után is szenvedsz, hogy visszahozd magad, ott pszichológiai gondok vannak, nem fizikai.

okt. 28. 20:09
 2/20 A kérdező kommentje:

1

Nem hinném. Rendesen égnek az izmok.

okt. 28. 20:13
 3/20 anonim ***** válasza:
Akkor ne higgy nekem. Attól még csak bemagyarázod magadnak, hogy egy hét kihagyás miatt elgyengültél és keményen edzel a régi formádért.
okt. 28. 20:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 3 hete azzzal szenvedsz, hogy az 1 hét alatt leépült fizikumodat visszaépítsd? Ez értelmezhetetlen. 1 hét kihagyás élből nem is igazán számít kihagyásnak.

Láthatunk egy arc nélküli fotót a formádról, Arnold?

okt. 28. 20:20
 5/20 A kérdező kommentje:

4

Mellőzd a lekezelő iróniát, szükségtelen!

Már azt sem írhatja le az ember mit érez?

Nem tudom kinyomni a súlyt??? Pszichés beteg!

Az igen apja!

okt. 28. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:
1 hét szokott lenni nekem a deload, ami nálam úgy néz ki, hogy egyáltalán nem edzek.
okt. 29. 12:54
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
pár havonta szerintem még kell is egy hét kihagyás minimum. Profi sportolók direkt kihagynak egy egy hetet. Majd az átlag kondis Jóskának fog pont megártani.
tegnapelőtt 14:29
 8/20 A kérdező kommentje:

7

Fontos a magas fehérjebevitel ez idő alatt, vagy a rakottkrumpli is megteszi?

tegnapelőtt 14:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A rakott krumpli is tartalmazhat elég fehérjét, de alapvetően igazi versenysportolóknál (ami te nem vagy) a deload során is ugyanannyira fontos a megfelelő fehérje/kalória bevitel. A mondataid alapján viszont neked nincs és nem is volt olyan izomzatod, amit félteni kéne, vagy aminek a "visszahozásáért" küzdeni kéne, hisz nincs mit visszahozni.
tegnapelőtt 15:02
 10/20 A kérdező kommentje:

9

A versenysportoló az a szteriodpumpált, így érted?

Nem, nem vagyok szteroidpumplát, tisztességes módon pakoltam magamra úgy 10-15 kiló tömeget, nyilván nem színtiszta izmot amit csak szteroidpumpáltan lehet elérni.

tegnapelőtt 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!