Gáz ha egy nő mutatja meg az edzőtermet, a gépeket és a gyakorlatokat?
Atletizáltam több évig, így edzőterem közelben sem voltam soha. Most testet akarok építeni, tömeget növelni, viszont a teremben nem nagyon tudnám, mit hogy csináljak.
Most kezdtem az egyetemet, van egy jól felszerelt kondi az egyetemnek, és egyik volt lány osztálytársam is idejár másodévesként. Ő már 2-3 éve edzik ( már egyetem előtt is edzett teremben) és felajánlotta, hogy körbevisz a termen, megmutatja melyik gépet hogy használjam.
Na most ez nem fog “gázul” kinézni a többiek előtt, meg úgy általánosságba véve is?
(Illetve azt se tudom, hogy helyesen mutatná e a gyakorlatokat, de ennyi edzés után valószínűleg igen)
Inkább menjek személyi edzőhöz először?
Amikor az öcsém életében először ment edző terembe 16 évesen akkor is én mutattam meg neki hogy kell a gépeket helyesen használni, én vagyok a nővére 12 évvel vagyok idősebb. Ez most sem gáz, és régen sem volt az.
Legalább van aki segít, és nem áll a futópad mellet videózva mikor te próbálod a súlyt ledobni a torkodról.
34l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!