Mennyi az ideális tömegelés ideje?
Pontosítva a kérdést, mennyi idő kell x kiló felszedéséhez?
Én most 180cm, 60kg vagyok, és van egy célom, pl hogy 5 kilót felszedjek(izom), és ezt milyen hosszú idő alatt érdemes csinálni?
Havonta 1 kg az sok, kevés?
Mennyi az ideális tömeg 1 hónapra vagy 1 hétre?
"Mennyi az ideális tömegelés ideje?"
Szvsz 0 hónap. Pláne kezdőnek. Hónapok alatt elzsírosítod magad, hogy valamivel több izmot szedhesse fel, aztán hónapokig visszafogysz remélve, hogy sokat meg is tartasz belőle, a ciklus végére meg többé-kevésbe ugyanott vagy, mintha végig maingaineltél volna.
Pszichológiailag megértem, gyors változás, látod, ahogy hízol és ahogy fogysz, ami megnyugtat. De attól, hogy gyors, még nem feltétlen előnyös.
"Pontosítva a kérdést, mennyi idő kell x kiló felszedéséhez?"
X idő. Sok dologtól függ, többek között egyéni adottságoktól is. Nem érdemes senkihez, még egy szatisztikai átlaghoz sem hasonlítanod magad. Koncentrálj önmagadra. Ha magadhoz képest fejlődsz, akkor jól csinálod.
Ha 180 centivel 60 kg vagy, akkor valóban rádfér egy kis kalóriatöbblet. Ha megnézed ezt a két videót, akkor mindent tudni fogsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!