166 cm-es magassághoz kb. hány kg súly ideális, ha fitt, sportos testalkat a cél? L
Figyelt kérdés
November óta sikerült itthoni edzésekkel kicsit izmosodnom, most 46-47 kg vagyok.2021. jan. 12. 14:40
1/7 anonim válasza:
154 cm hez vagyok 46 kg ugy, hogy sportos vagyok. szerintem neked 55-62 kozott volna az idealis
2/7 anonim válasza:
Szerintem is 55 körül lenne a jó.
3/7 Metionin válasza:
Hát én 45-46 kilóval vagyok ilyen, szóval ott tartok mint te :D ha magamat az alsó határnak veszem (a vékony szálkás balett alkat) akkor 45-55 között bármi, hiszen ez a csontok nehézségétől, alkattól, izomtömegtől stb. is függ. De ismerek 60 kilós csajt is aki saccra velem egymagas, ő izmos fajta, nem látszik nagydarabnak, sőt.
4/7 anonim válasza:
168 centi vagyok, 54 kg, szerintem 52-50 lenne az ideális számodra(számunkra). Vékony, kicsit izmos, kicsit zsíros vagyok.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is az 50-52 lenne a legjobb.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. jan. 15. 20:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!