Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mások, hogyan tudnak 1,5-2...

Mások, hogyan tudnak 1,5-2 órát edzeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok profi/ismert testépítő edzéstervét elolvastam és elmondásuk szerint 1,5-2 órát edzenek.Ha egy edzés alatt 2 izomcsoportra edzenek(pl.mell-bicepsz) és mindegyik izomcsoportra csinálnak 3 különböző gyakorlatot 3x10 vagy 4x10 ismétlésszámmal és sorozatok között pihennek 2-3 percet, akkor hogy jön ki náluk a másfél-két óra?Én egy mell-bicepsz napot a fenti logika alapján háromnegyed óra alatt le szoktam edzeni sorozatok között kb 2 perc pihenővel és elfáradok.Ha tényleg egy izomcsoportra 3 gyakorlatot végeznek, akkor hogyan edzhettnek akár 2 órát?Ti mennyit szoktatok?
júl. 22. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Sok idő a rengeteg súly pakolása is. Lassan, koncentráltan végzi aki profi. És általában nagyobb szünetekkel
júl. 22. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Nekem simán van másfél-két óra némely edzésnap. Van olyan ügyfelem, akinek több is. Guggoló napon vagy felhúzás napon a nagy súlyos, bukás közeli összetett gyakorlatok szériái között nem elég 1 perc pihenő, úgyhogy ott telik az idő, utána meg elvégzem a kiegészítőket és az izolációkat, amivel simán kitelik a két óra. Nyilván egy push nap másfél órát se vesz igénybe, hisz mindössze egy csigás lehúzásból, egy evezésből és egy karhajlításból áll.

Egyébként hogy profi kártyás versenyzők mit hogyan csinálnak, abból naturál hobbistaként továbbra se vonj le tanulságokat.

júl. 22. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

" Nyilván egy push nap másfél órát se vesz igénybe, "

az sztem pull akart lenni bro 😅

de adlak nekem is egy jó gugolás 1 ora is lehet aztán ha még csinálok mást is akkor meg van a 1,5 ora lazán

júl. 22. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
22%

"Nyilván egy push nap másfél órát se vesz igénybe, hisz mindössze egy csigás lehúzásból, egy evezésből és egy karhajlításból áll."

Nem vagy semmi!🤭 Ezek szerint te tudod, hogy mindenkinek ebből áll az amúgy push napja.🤦‍♀️🤣🤣

júl. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!