Mások, hogyan tudnak 1,5-2 órát edzeni?
Nekem simán van másfél-két óra némely edzésnap. Van olyan ügyfelem, akinek több is. Guggoló napon vagy felhúzás napon a nagy súlyos, bukás közeli összetett gyakorlatok szériái között nem elég 1 perc pihenő, úgyhogy ott telik az idő, utána meg elvégzem a kiegészítőket és az izolációkat, amivel simán kitelik a két óra. Nyilván egy push nap másfél órát se vesz igénybe, hisz mindössze egy csigás lehúzásból, egy evezésből és egy karhajlításból áll.
Egyébként hogy profi kártyás versenyzők mit hogyan csinálnak, abból naturál hobbistaként továbbra se vonj le tanulságokat.
" Nyilván egy push nap másfél órát se vesz igénybe, "
az sztem pull akart lenni bro 😅
de adlak nekem is egy jó gugolás 1 ora is lehet aztán ha még csinálok mást is akkor meg van a 1,5 ora lazán
"Nyilván egy push nap másfél órát se vesz igénybe, hisz mindössze egy csigás lehúzásból, egy evezésből és egy karhajlításból áll."
Nem vagy semmi!🤭 Ezek szerint te tudod, hogy mindenkinek ebből áll az amúgy push napja.🤦♀️🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!