Akik késő este, hajnalban járnak edzeni, tudnak fejlődni rendesen?
Egyáltalán van bármi szerepe az edzés időpontjának?
Szeretnék este 10 körül járni, mivel a terem nagyon jól felszerelt, és az éjszakai bérlet van egyedül normális áron. 14-5 ezret nem akarok kiadni korlátlan bérletért, máshol Pesten az itteni éjszakai bérlet áráért meg csak gagyi termet lehet kapni, sőt, annyiért is inkább csak 8-10 alkalmas bérletet.
HA olyan az életritmusod, hogy nem okoz problémát úgy is kipihenni magad, ha éjjel mondjuk 2 körül dőlsz le, akkor nincs vele probléma. Illetve beállítódás kérdése is, mert valaki már holt fáradt olyan későn.
Nekem egy problémám van az ilyen éjszakai műszakokkal a kondiban.. Mégpedig, hogy mivel megiszom közel két liter vizet az edzés alatt, így egész éjjel wc-re mászkálok, vagy épp azért forgolódom, mert lusta vagyok elmenni már megint odáig. Bár ez megoldható lenne, ha nem szoktam volna hozzá, hogy ennyit iszom alatta.
Ha bírja a szervezeted, akkor oké. Nekem már 19 órakor sem az igazi, délután 13-17 között vagyok a legjobb formában, este már az utolsó 1-2 ismétlés helyett leteszem, nem tudok úgy pörögni.
Teszteld le magad, aztán meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!