Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik késő este, hajnalban...

Akik késő este, hajnalban járnak edzeni, tudnak fejlődni rendesen?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van bármi szerepe az edzés időpontjának?

Szeretnék este 10 körül járni, mivel a terem nagyon jól felszerelt, és az éjszakai bérlet van egyedül normális áron. 14-5 ezret nem akarok kiadni korlátlan bérletért, máshol Pesten az itteni éjszakai bérlet áráért meg csak gagyi termet lehet kapni, sőt, annyiért is inkább csak 8-10 alkalmas bérletet.

2017. jan. 13. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Este 10-12 között jártam konkrétan évekig, jo volt.
2017. jan. 13. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ettől függetlenül alszol eleget akkor mindegy. 10 óra meg nem is olyan vészes alkalmanként én is szoktam olyankor edzeni.
2017. jan. 13. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én este 9-10 körül edzek, nincs gond. Több ismerősöm jár éjjel (2-3 környéke akár) és nekik sem okoz gondot.
2017. jan. 13. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
igazából mindegy ha a pihenést is megtudod oldani
2017. jan. 13. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:

HA olyan az életritmusod, hogy nem okoz problémát úgy is kipihenni magad, ha éjjel mondjuk 2 körül dőlsz le, akkor nincs vele probléma. Illetve beállítódás kérdése is, mert valaki már holt fáradt olyan későn.

Nekem egy problémám van az ilyen éjszakai műszakokkal a kondiban.. Mégpedig, hogy mivel megiszom közel két liter vizet az edzés alatt, így egész éjjel wc-re mászkálok, vagy épp azért forgolódom, mert lusta vagyok elmenni már megint odáig. Bár ez megoldható lenne, ha nem szoktam volna hozzá, hogy ennyit iszom alatta.

2017. jan. 13. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha bírja a szervezeted, akkor oké. Nekem már 19 órakor sem az igazi, délután 13-17 között vagyok a legjobb formában, este már az utolsó 1-2 ismétlés helyett leteszem, nem tudok úgy pörögni.

Teszteld le magad, aztán meglátod.

2017. jan. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!