90kg vagyok és 189cm magas hogyan tudnék lefogyni? (rendesen étkezek de mértékkel este 6 után megeszek miden nap 2 almát és 1 héten 3-szor járok kondiba)
1.Sok fehérje(3-4g/tskg) kevés ch(1-2g/tskg).
2.Napi 6 étkezés.
3.Gyümölcsöket egyszerű ch-kat kerülni.
4.Ha meg akarod tartani az izomzatodat glutamin+BCAA
5.Kardió
6.Karnitin,termogen zsírégető
7.Sok folyadék
Honnan jött ez az este hat... most komolyan. Miért nem este 7? Vagy miért nem 18:42:22? Vagy miért nem reggel nyolc? Áááá soha nem fogom megérteni.
Egyél este hat után is, kondiba járj le, esetleg egészítsd ki egy kis kardióval. Mi az, hogy rendesen kajálsz de mértékkel? Mi a mérték? Mert én ha kell megtudok enni 1 kenyeret csak reggelire, úgy, hogy még utána éhes vagyok. Egyél húst, tojást, túrót, fogd vissza a szénhidrátbeviteled, de ne feledkezz meg napi zsírszükségletedről sem. Nem tudom mennyi a testzsírszázalékod így nem dobálózok kcal értékekkel, de valahol 2500 körül kell lennie nálad.
áá hacsak nincs rajta egy egy halom izom (ami nem hiszem hogy lenne 90 kg és 190 cmhez) nem kell a fehérjéből olyan fokon sokat bevinni. Ez enkünk gyúrósoknak fontos inkább az izom maximális megtartása miatt. Neki bőven elég amennyi jólesik.
A 6 után alma meg egy női magazin agyszintjén van.
Nem lepődök meg az este 6on, a Fogyókúra kategóriában ez az irányelv:) Gyertek oda agybomlasztásra!!!:D
A szénhidrátot ne péksüteményekből fedezd, inkább rizs, burgonya, zabpehely. A nem étkezést meg felejtsd el, én ha tudnék még éjszaka is kajálnék diéta alatt! 2x is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!