Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hova tudnak györön belul...

Hova tudnak györön belul elmenni edzeni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami izom pacsirta de nem is vagyok egy csont es bor gyerek viszont kaptam egy kis motivaciot , hol tudnek neki alni edzeni egyedul vagy esetleg edzovel ( gyoron belul ) ?

2017. szept. 4. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Cutler Gyor
2017. szept. 4. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hozza tennem hogy nem vagyok valami nagy onbizalomal ellatva azt meg nem tudom hogy fogadnak hogy bemegy egy 65kg srac gyurni a body builderek koze 😂😂
2017. szept. 4. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenki elkezdte valahol. Hidd el senkit nem erdekel. Menjel nyugodtan. Sot, a legtobb ember segitokesz.
2017. szept. 4. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
A Cutler győr szerintem is jó lesz,sőt, a cutler név garancia a profizmusra ;) attól meg nem kell félni hogy kinéznek a többiek ilyet kultúrált helyeken nem tesznek..
2017. szept. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!