Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, akik nem tudnak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, akik nem tudnak szex közben elmenni! Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Tapasztaltnak mondanám magamat, de a jelenlegi párom nem volt képes se előttem, se nálam orgazmusra jutni szex alatt. Habár képes vagyok pl. ujjazással vagy játékokkal segíteni rajta és ezáltal a csúcsra juttatni, valamiért azóta nem igazán érzem magamat jól a bőrömben; Úgy érzem nem tudok neki megadni mindent, mert ez számomra alapvető lenne. Nem érzem magamat elégnek.

Ez normális jelenség? Van módja ezt sikeresen csinálni? Titeket negatívan ér, hogy ha esetleg más úton megy, akkor így miért nem?

Előre is köszönöm a válaszokat! 26/F

2017. jún. 10. 14:04
 1/2 anonim válasza:
Elsö lépésként ne keseredj el, mert egyből megérzik a nők ha valami nem okés. Az előjátékra szántok elég időt? El vagytok lazulva?
2017. jún. 10. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Az előjátékokra vagyok leginkább kiélezve. Valamikor nem is kerül sor másra, mert már az is kielégítő tud lenni, eddig ez partnertől függetlenül mindig is így volt. A jelenlegi partnerem szerint soha jobban nem szenteltek még rá ennyi figyelmet, órákon át tartó izgatásban legalább magabiztos vagyok. Imádok másokat a végletekig kiismerni, de most ez valamiért nem akar menni szex alatt, és ez zavar; Nem értem.
2017. jún. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!