Hogyan vegyem rá magam?
Egy ideje abba hagytam az edzést, el lustultam, “ossze estem”, ma elkezdtem edzeni es ma csak 45kg-ba tudtam nyomni. Mikor edzettem ezzel melegitettem be es 70be nyomtam 3-4et.
Elment a kedvem hogy meg az 50kg-ba se tudtam nyomni igy abba hagytam inkabb
Hogy vegyem ra magam hogy ugyanugy eddzek?
Nincs motivaciom es kedvem se pedig szeretnem.
"Nincs motivaciom es kedvem se pedig szeretnem"
Akkor mégse szeretnéd. Ha nem edzel X hónapig/évig, aztán újra letévedsz a konditerembe, akkor egyértelmű, hogy nem ott fogod folytatni, ahol abbahagytad, hanem szinte kezdheted nulláról. Innentől ne hagyd abba. Vagy tényleg keress olyan sportágat, amit hosszútávon is űznél, mert a gyúrás úgy tűnik, nem ilyen.
60 kilóval húztam fel. 55tel guggoltam. Aztán lesérültem. 3 év munka, 2 szünet és megint kb 1.5 munka kellett ugyanoda eljutni. Első hónapban pl csak 8 serlegguggolás ment 10 kilóval. A különbség hogy én nem az eredményt hanem az odavezető utat is élveztem.
Ez nem a te sportod, keress mást.
Sosem értettem az ilyen kérdéseket. Nincs értelme csinálni, ha azt is erőltetni kell, hogy egyáltalán elmenjen valaki edzeni.
Ahogy a mondás tartja, "Ha egy ebet bottal hajtanak a nyúl után, nem fogja az meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!