Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a kondizásra?

Figyelt kérdés
Sovány testalkatú vagyok, nem vagyok túl erős, ez főleg kitartásilag értendő. Viszont az látszik, hogy jól nézhetnék ki ha gyúrnék, baromi széles vállaim vannak, és magas vagyok. A problémám az, hogy olyan mértékben kimerít a kondizás, hogy még hazamenni is szenvedés. Akár lenyomok 25 fekvőt hirtelen, már végem. Életem nagy részében sportoltam, más téren nincs erőnléti problémám, de kifejezetten az ilyen emelgetés, hasonlók kinyírnak. Ezzel mit lehet tenni? Sajnos teljesen visszatart ez az egész az aktív kondizástól. 20F 190cm 75 kg
2019. aug. 20. 14:14
 1/4 subrette ***** válasza:
100%
Tűzz ki valami célt, ahogy kinézni akarsz. Rakj ki ilyen képet a szobádban pédaképnek.
2019. aug. 20. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Arnold kép alap a szoba falán, első jól mondja!
2019. aug. 20. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kis oltárt is építettem az Arni kép köré, elé...
2019. aug. 20. 22:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Az van a konditeremben is :D
2019. aug. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!