Hogyan vegyem rá magam az kondizásra? Bővebben lent.
Félre ne értsétek senmi bajom a testépítőkkel és nagyon is tisztelem azokat, akik szép eredmênyeket értek el benne.
De nekem sem igazán tettszik egyelőre a konditermi edzés: Halálra unom magamat közben! Egyszerűen számomra ingerszegény környezet.
Unalmasak a gépek, unalmas a mozgás pályájuk, nekem túl izolált!
Egyedül a szabadsúlyos gyakorlatok tettszenek :)
Ezért felhagytam vele!
Elmentem CrossTraining- re és imádom!!!!!
Ott is van súlyzórúd, de van pluszba kettlebell, ugrókötél, zsámoly, doboz, húzodzkodó, TRX.
Van, hogy párban edzünk, vagy hogy egyedül.
7-8 állomás van 2-3 gyakorlattal; 10-20 ismétléssel.
2 perc, másfeles, egyperces vagy félperces körökkel.
Szuper jó:D :D :D
Ja meg szokott gumikötél, bordásfal, medicin labda, fekvőtámasz kar, haskerék, fitball is lenni.
Minden állómáson más gyakorlat van és ha letelt az idő, mész a másik állomásra, 10mp rákészülêsi idővel.
Számit a gyorsaság is, de inkább a szabályosság! Az edző folyamatosan megx körbe és segít ;)
Szuper jó!
Kiköpöd a tüdőd párszor, de pont ez a jó benne:D
No meg változatos is!
"Vagy ha nem szerettem meg 3 hónap alatt, hagyjam a francba az egészet?"
Ahogy mondod. Ez nem a te sportod, de nincs ezzel semmi baj.
En kifejezetten szeretem a sulyzos edzest. Lemegyek a terembe, benyomom a zenet a fulembe, a kulvilag megszunik, csak en vagyok meg a sulyok, meg az ismetlesek.
Engem total kikapcsol agyilag, kesz feludules ez zurosebb munkanap utan (szellemi munkat vegzek).
De van aki ebbe bele tud halni de ez ilyen. En peldaul focizni utaltam mindig mert falabam van, es nem is vagyok kulonosebben tarsasagi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!