Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan vegyem ra magam az...

Hogyan vegyem ra magam az edzesre?

Figyelt kérdés

Sziasztik.

23 eves lany vagyok.

A hasamon van egy kis felesleg. Mindennap elkezek edzeni de 10 perc mulva megunom semmivel nemtudom magam motivalni..

Szerintetek?

2020. júl. 9. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem edzel nromálisan, dugj be fülest, halgassd a kedvenc zenéidet, legyen normális edzésed.
2020. júl. 9. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Terem vagy otthon edzel?
2020. júl. 9. 22:31
 3/8 $$$$$ ***** válasza:
55%

Hat nekem nincs ezzel bajom😅. Lenyegeben az a napom csúcspontja amikor vegre lejutok a terembe(heti 6 szor jarok) XD. Imadom az egeszet. De ha te nem annyira szereted akkor halgasd a kedvenc zeneidet ahogy mar elottem is irtak illetve keress egy edző tarsat. Eleinte nsgyon motivallo ha van egy edző tarsad ,később is az valamiylen szinten, de elobb utobb eljut az ember arra a szintre hogy nem masok erdeklik hanem sajat maga. Meg segiteni is tudtok egymasnak ha kell.

Tehat nem az lesz a cel hogy masoknal erosebb legyel hanem hogy fejlodj... Valamint terembe is erdemes jarni sokkal motivalobb ha latod hogy masok csinaljak mintha csak othol egyedul edzegetnel...

20/F

2020. júl. 10. 00:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Itthon edzem.

Ma mar kibirtam 40 percet 😁

2020. júl. 13. 19:19
 5/8 $$$$$ ***** válasza:
Na jol haladsz😁. Szerintem lányoknak nem is kell sokkal több :D. En 2-2,5orakat tolok heti 6 szor😂. De egy lanynak felesleges szerintem. Csak egy kis atmozgatas kell. Bar annyira nem vagyok benne a női edzes tervekben😅. Meg ugye az se mindegy hogy mi a cél. De csak így tovabb :D. Hidd el előbb utóbb megszereted majd :D .
2020. júl. 14. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A két órás edzések sincs sok értelme
2020. júl. 14. 06:44
 7/8 $$$$$ ***** válasza:
90%
De van. Mivel jol fejlődök vele. És egesz nagy darab(nem kövér) vagyok.Nyilván messze a cél. De haladok. Tehát nekem nem sok. Emberfüggő hogy mennyi edzésre van szükség....
2020. júl. 14. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Képet szívesen megnéznék rólad
2020. júl. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!