Hogyan vegyem rá magam az edzésre?
http://www.youtube.com/watch?v=Peq-rAPCOl8&feature=related
magadért csinálod ,az egységedért,alakodért,mi kell ennél több motiváció?
Csak néz szét az utcán, vagy egy szórakozóhelyen, a strandon vagy akárhol...mindenhol punnyadt, ernyedt, narancsbőrös tinédzserek, akik szrt se kezdenek az életükkel.
Ha tudsz, akkor AKARJ kezdeni magaddal valamit! Tűzz ki magad elé célokat és ha ezeket eléred, akkor lesz mire büszkének lenned és lesz miért egyre jobbnak lenned!
Én kb egy hónapja kezdtem el edzőterembe járni van mikor egyáltalán nincs kedvem ilyenkor erőt veszek magamon! Gondolj bele nyáron strandon mentek a barátnőtökkel hát nem jó érzés mikor csorgatják utánad a nyálad a pasik XD :D
Ill. amikor már tényleg tényleg feladnám akkor mindig elgondolkodok h Vörös Zoli mit tenne feladná áhh de hogy akkor én is megtudom csinálni :)
Meg előttem van egy női testről kép és azt szeretném elérni :) h majd nyáron bátrabban hordhassak rövid nacit szoknyát :) ill. a jövőbeli párom előtt ne kelljen zavarba lennem :D
Ha ez még mindig nem volt elég itt egy link nézd meg a srácot !
egy ilyen pasi nem fog összeállni egy csúnyácska lánnyal :/ :) vannak elvárásai de lássuk be jogosan :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!