Hogy vegyem rá magam az edzésre?
Régen elég keményen diétáztam és jártam edzeni is. Sajnos abba hagytam és a dupláját vissza is híztam. (7kg-ot híztam, 75kg vagyok 180cm.) Most elhatároztam, hogy nem adom fel és vissza megyek edzeni és újra kezdem a diétámat, és sokkal kitartóbb leszek. Azóta rájöttem miket rontottam el az edzésben és az étrendben is és most megpróbálnék legalább 10kg-ot lefogyni.
Viszont nincs lehetőségem csak női terembe járni és nagyon zavarnak a férfiak. Nálunk sajnos nem csak edzeni járnak le a srácok és nem szeretném, hogy engem bámuljanak vagy, hogy magukban röhögjenek rajtam, ha mondjuk bénáznék. Leginkább az utóbbi zavarna, de tudom ez az én hülyeségem és lehetnék magabiztosabb. Viszont annyira feszélyeztet, hogy akadályozza az edzésemet is sokszor. Gondolom ezt a kategóriát leginkább férfiak olvassák, szóval kérlek adjatok valami jó tanácsot, hogy ezt hogyan kezelhetném.:) Előre is köszönöm!
Beszélgetnek edzés helyett és bámulják a női fenekeket. :D
Szerintem, aki rendesen edz az nem ér rá olyan dolgokra, hogy a másikat bámulja vagy vele legyen elfoglalva... :D
Ez elég nagy gyökérség amúgy, én ilyet még nem láttam. Jó, én is megnézem néha, ha van nézni való segg. :D Mármint, ha ott van az ember arcában... xD nincs mit tenni. De eszembe nem jutna megjegyzéseket tenni, meg ilyenek.
Amúgy igazad van, aki TÉNYLEG intenzíven edz, annak baromira nem lesz kedve beszélgetni.
Köszönöm a biztató válaszokat!:)
"Nem a te seggedet fogják bámulni hidd el!"
Azért parázok ilyen hülyeségektől, mert már jártam úgy, hogy egy gyakorlat közben egy tapló a többi haverjának szólt, hogy na most már lehet nézni... épp háttal voltam és fenék gyakorlatot csináltam...
Vagy többször volt olyan, hogy oda jöttek hozzám ismerkedni és szövegelni. De gyakorlat közben én nem tudok beszélni és nem fogok szüneteket tartani más kedvéért. Majd szerintem keresek egy normálisabb termet jövőre, ha elköltöztem. Addig meg túlélem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!