Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy vegyem rá magam az edzésre?

Hogy vegyem rá magam az edzésre?

Figyelt kérdés

Régen elég keményen diétáztam és jártam edzeni is. Sajnos abba hagytam és a dupláját vissza is híztam. (7kg-ot híztam, 75kg vagyok 180cm.) Most elhatároztam, hogy nem adom fel és vissza megyek edzeni és újra kezdem a diétámat, és sokkal kitartóbb leszek. Azóta rájöttem miket rontottam el az edzésben és az étrendben is és most megpróbálnék legalább 10kg-ot lefogyni.

Viszont nincs lehetőségem csak női terembe járni és nagyon zavarnak a férfiak. Nálunk sajnos nem csak edzeni járnak le a srácok és nem szeretném, hogy engem bámuljanak vagy, hogy magukban röhögjenek rajtam, ha mondjuk bénáznék. Leginkább az utóbbi zavarna, de tudom ez az én hülyeségem és lehetnék magabiztosabb. Viszont annyira feszélyeztet, hogy akadályozza az edzésemet is sokszor. Gondolom ezt a kategóriát leginkább férfiak olvassák, szóval kérlek adjatok valami jó tanácsot, hogy ezt hogyan kezelhetném.:) Előre is köszönöm!

2015. jún. 9. 16:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom te milyen lányokkal találkoztál, de nálunk nem így edzenek.:) Rendes sportos ruci, nem a mini kivágott cuccunkban jelenünk meg. Sminkelni meg fölösleges előtte, úgyis lefolyna, mert edzek... Szóval ezt így nem értem.:D De biztos van ilyen kategória is, aki csak mutogatni jár terembe. Viszont a kérdés rólam szólt és én ilyet nem csinálok.
2015. jún. 9. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!