Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hátrátatja a fejlődést, ha...

Hátrátatja a fejlődést, ha időmegtakarítás céljából szuperszetben edzek? Pl. két sorozat evezés között a pihenőidőben lenyomok egy sorozat vállat?

Figyelt kérdés

jún. 17. 05:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
jún. 17. 05:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nyilván hátráltatja a teljesítményt, ami hátráltatni fogja a fejlődést, de a kérdés, hogy miért csinálnád így? Miért kell időt megtakaratítani? Muszáj? Mert ha igen, akkor nincs mese. Nekem volt egy rohadt kemény év az életemben, amikor akárhogy is próbálkoztam, heti kétszer 30-40 percnél többet nem tudtam edzésre szánni. Ekkoriban én is kénytelen voltam szuperszettes edzést programozni. Rövidtávon jó volt, mert nem veszítettem izomtömeget vagy erőt, de hosszútávon ezzel fejlődni naturálon nem igazán lehet.

Ha viszont nem muszáj, akkor negyed óra spórolás kedvéért ne hátráltasd feleslegesen a fejlődést.

jún. 17. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudsz akkora intenzitást leadni mert a használt súly nagyon le fog csökkeni.

Jó a szuperszet néha kicsit megspékelni az edzést.Viszont rutinszerűen hónapokon át csinálni nem érdemes szerintem sem.

jún. 17. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!