Hasra sok heti 16 sorozat?
Figyelt kérdés
Heti 4x edzek és minden edzésemet egy hasgyakorlattal szoktam zárni. 4 sorozat has edzésenként.2024. febr. 22. 02:35
1/5 anonim válasza:
Azt mondják a has az az izom, amit bármennyit lehet edzeni. Én heti 1 napot hagyok ki hasra, tehát 6 nap az aktív, (de nálam már csak karbantartás, mert kb. 30 éve kidolgoztam és csak szinten tartanom kell.)
2/5 anonim válasza:
Egyéni. Ha neked nem sok, akkor nem sok.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak hogy jobban fejlődik ennyitől vagy felesleges és csak az időmet pazarlom?
2024. febr. 22. 14:25
4/5 anonim válasza:
Ezt magadon fogod látni. Majd kiderül.
5/5 anonim válasza:
Egyik izomcsoportnak sincs szüksége 16 sorozatra. Ha jó az effort (magyarul = bukásig/bukáshoz közel edzel), akkor a tartomány naturálban valahol 4-12 szett között van minden izomcsoportra. A has nem valami speciális izomcsoport. Ugyanúgy működik, mint az összes többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!