Egyetlen edzésen 25 sorozat összesen már túl soknak számít?
Figyelt kérdés
máj. 30. 12:15
1/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha nagyon lazán edzel, számolod a bemelegítő sorozatokat is, sokat szurizol stb akkor lehet, hogy nem sok.
De ha ezt a kérdést feltetted, nagy eséllyel sok...
2/9 anonim válasza:
Naturálban, minimum 70-75%-os intenzitással, Rpe8-10-es sorozatokkal szerintem sok.
3/9 A kérdező kommentje:
Koxot sosem használtam és nem is fogok.
1-es: nem viszem túlzásba de azért igyekszem normálisan, nekem nehéz súlyokkal, stb.
2-es: mennyi számíthaz ideálisnak kb.?
máj. 30. 15:46
4/9 anonim válasza:
Egyénfüggő, de nálam 20-21 munkasorozat / edzés.
5/9 anonim válasza:
Meg amúgy az sem mindegy, hogy heti kétszer vagy heti hatszor edzel, az sem mindegy, hogy fél éve vagy 10 éve, az sem mindegy, hogy az a 25 munkasorozat nagy összetett gyakorlatok vagy a kétharmada bicepszezés.
Annyi mindenen múlik, hogy egyszerűbb lenne leírnod hogyan/mióta edzel, miket csinálsz pontosan.
6/9 A kérdező kommentje:
3-4x edzek
Újrakezdő, 3 hónapja
Munkasorozatra gondoltam peresze
máj. 30. 20:10
7/9 anonim válasza:
Ha egy izomcsoportra megy és mind munkasorozat, ez kb egy heti dózis. Ilyenkor az is számít, milyen osztásban edzel (bro-splitre kevés heti 3-4 alkalom, kb két hetente edzenél meg egy-egy izomcsoportot).
8/9 A kérdező kommentje:
Mellre és hátra heti 12-12 sorozat mióta sok?
jún. 1. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!