Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyetlen edzésen 25 sorozat...

Egyetlen edzésen 25 sorozat összesen már túl soknak számít?

Figyelt kérdés
máj. 30. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha nagyon lazán edzel, számolod a bemelegítő sorozatokat is, sokat szurizol stb akkor lehet, hogy nem sok.

De ha ezt a kérdést feltetted, nagy eséllyel sok...

máj. 30. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Naturálban, minimum 70-75%-os intenzitással, Rpe8-10-es sorozatokkal szerintem sok.
máj. 30. 15:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Koxot sosem használtam és nem is fogok.

1-es: nem viszem túlzásba de azért igyekszem normálisan, nekem nehéz súlyokkal, stb.

2-es: mennyi számíthaz ideálisnak kb.?

máj. 30. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, de nálam 20-21 munkasorozat / edzés.
máj. 30. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg amúgy az sem mindegy, hogy heti kétszer vagy heti hatszor edzel, az sem mindegy, hogy fél éve vagy 10 éve, az sem mindegy, hogy az a 25 munkasorozat nagy összetett gyakorlatok vagy a kétharmada bicepszezés.

Annyi mindenen múlik, hogy egyszerűbb lenne leírnod hogyan/mióta edzel, miket csinálsz pontosan.

máj. 30. 17:55
 6/9 A kérdező kommentje:

3-4x edzek

Újrakezdő, 3 hónapja

Munkasorozatra gondoltam peresze

máj. 30. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha egy izomcsoportra megy és mind munkasorozat, ez kb egy heti dózis. Ilyenkor az is számít, milyen osztásban edzel (bro-splitre kevés heti 3-4 alkalom, kb két hetente edzenél meg egy-egy izomcsoportot).
jún. 1. 07:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Mellre és hátra heti 12-12 sorozat mióta sok?
jún. 1. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Haver! Csináld, aztán meglátod!
jún. 2. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!